Dolar 32,2060
Euro 35,0214
Altın 2.512,77
BİST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Vali Ünsal’dan 1 Mayıs Mesajı

Vali Ünsal’dan 1 Mayıs Mesajı
1 Mayıs 2024 12:08
13

Vali Cengiz Ünsal, “Ülkemizin bugünkü ekonomik gücüne sahip olmasında emekleri bulunan, alın terleriyle gece gündüz demeden kamuda ve özel sektörde çalışan tüm işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” dedi.


“Hep Bir Ağızdan Dur Diyeceğiz”

“Hep Bir Ağızdan Dur Diyeceğiz”

Artvin Valisi Cengiz Ünsal “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla yayınladı mesajda şu ifadelere yer verdi “Ülkemizin gelişmesi için alın teriyle helal kazancının arayışında olan milyonlarca işçimizin günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum. Ülkemizin kalkınmasında en büyük güç, fedakârca çalışan emekçilerimizin varlığı ve onların döktüğü kutsal alın terleridir. Yeni umutlarla geleceğimizi inşa etmek için her gün bir öncekinden daha verimli, daha azimli çalışmak medeniyetimizin bir parçasıdır. Birlik ve beraberlikle verilen emeği toplumun hizmetine sunmak ise bir ülkenin en değerli sermayesidir. Ülke ekonomisine katkı anlayışıyla milletimizin geleceği, geleneklerimizin ve sorumluluklarımızın devamı için çalışmak, üretmek ve topluma sunma noktasında en büyük rolü üstlenenler işçi ve emekçi kardeşlerimizdir.

İlimizin ve ülkemizin gelişmesinde kalkınma hamlelerine emekleri ve alın terleriyle büyük katkı sağlayan, özverili çalışmalarıyla üretimin en önemli unsuru olan işçilerimiz, ülkemizin barış, huzur ve refah ortamına erişmesine önemli katkı sağlamaktadırlar. Emeğin, alın terinin kutsallığını yansıtan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün çalışma barışını güçlendirmesini, toplumumuzda dostluk ve dayanışmayı arttırmasını, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; ülkemizin bugünkü ekonomik gücüne sahip olmasında emekleri bulunan, alın terleriyle gece gündüz demeden kamuda ve özel sektörde çalışan tüm işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.”

Artvin Valiliği 

Editör: Editör Masası


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks