Dolar 32,2565
Euro 35,0894
Altın 2.495,61
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Taşkın: “Oyun kalitesi en iyi takım Çorum FK”

Taşkın: “Oyun kalitesi en iyi takım Çorum FK”
30 Nisan 2024 12:45
25

Sezona Sakaryaspor’da başlayan ve daha sonra yine 1.Lig takımlarından Bandırmaspor’un başına geçen, ilk yarı bitiminde de ayrılan Taner Taşkın, 1.Lig play-off hattında yer alan takımlar arasında en iyi kadronun Kocaelispor’a ait olduğunu söyledi. “Favorim Kocaelispor” diyen teknik direktör Taner Taşkın, “Çorum FK ise oyun kalitesi olarak en iyi takım. Kadro derinliği olmaması onlar için handikap” dedi.

Uzatmalarda 11 puan gitti (ERZURUM VE TUZLA MAÇI FOTOLARI)

En son deplasmanda Erzurumspor’a son dakika golüyle 2-1 yenilen Ahlatcı Çorum FK bu sezon biri ilk yarının uzatmasında olmak üzere uzatma sürelerinde toplam 7 gol yedi. Kırmızı-siyahlı ekip bu gollerle 11 puan kaybetti. Buna karşılık uzatmalarda toplam 5 gol bulan Ahlatcı Çorum FK, sadece Tuzlaspor karşısında son dakika golüyle galip gelebildi.

Trendyol Türkiye 1.Futbol Ligi’nde play-off final bileti veren Ahlatcı Çorum FK, 32.hafta maçında konuk olduğu Erzurumspor’a son dakika golüyle 2-1 yenilerek ciddi bir yara aldı. Kırmızı-siyahlı ekibin son dakika golüyle yenilmesi, uzatma sürelerinde yediği golleri bir kez daha gündeme getirdi.

5 GOL ATTI

Ahlatcı Çorum FK, bu sezon uzatma dakikalarında sadece 5 gol bulabildi. Kırmızı-silahlı ekip, sahasında 3-2 yenildiği Eyüpspor maçında, 90+4’te Ologo ile gol bulmasına rağmen puan alamadı.

Manisa FK ile ilk yarıda, deplasmanda 2-2 biten maçta uzatmalara 1-0 önde giren Çorum FK, 90+1’de Topalli’nin golüne engel olamazken, 90+4’te Murat Yıldırım’la 2-1 öne geçti. Tam galibiyet geldi derken 90+8’de Topalli’nin ikinci golüyle mücadele 2-2 bitti.

İkinci yarının ilk haftasında, Tuzlaspor’u konuk eden Ahlatcı Çorum FK, 1-1 giden karşılaşmanın 90+7.dakikasında Geraldo ile 2-1 öne geçip 3 puanın sahibi olurken, bu karşılaşma Çorum temsilcisinin uzatmalarda bulduğu golle kazandığı tek maç oldu.

İkinci yarıda, Giresunspor karşısında 3-0 kazanılan maçın 90+1.dakikasında Atakan Akkaynak’la üçüncü golü bulan Ahlatcı Çorum FK, deplasmanda 3-1 kazandığı Altay maçında da 90+4’te Suat Kaya ile üçüncü golü buldu.

7 GOL YEDİ

11 PUAN

KAYBETTİ

Ahlatcı Çorum FK, uzatmalarda, biri ilk yarı uzatması olmak üzere toplam 7 gol yedi.

İlk yarıda, Çorum’da 1-0 yenildiği Gençlerbirliği maçının 45+2.dakikasında Amilton’un golüyle 3 puandan olan Ahlatcı Çorum FK, deplasmanda 2-2 biten Manisa FK karşılaşmasında ise Jetmir Topalli’nin 90+1 ve 90+8.dakikalardaki golleriyle 1 puana razı oldu.

İlk yarıda, Kocaelispor karşısında alınan 2-1’lik yenilgide, ikinci golü 90+6’da Tunque’nin ayağından yiyen Ahlatcı Çorum FK, sahasında 90+7’de bulduğu gole 2-1 kazandığı Tuzlaspor maçında 90+2’de Togui’nin golüne engel olamadı.

Deplasmanda Sakaryaspor karşısında alınan 3-1’lik yenilgide Del Valle 90+4’te skoru 3-1’e getiren golü Ahlatcı Çorum FK ağlarına gönderirken, en son Erzurumspor’la oynanan ve 1-1 devam eden maçta Mustafa Yumlu’nun 90+6.dakikada gelen golüyle 2-1 kaybeden Ahlatcı Çorum FK sahadan puansız ayrıldı. 


Ahlatcı Çorum FK’nın özel misafirleri vardı


Ahlatcı Çorum FK’nın özel misafirleri vardı


Editör: KEMAL YOLYAPAR


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks