Dolar 32,1786
Euro 34,9655
Altın 2.508,25
BİST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Açık
İstanbul
24°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 23°C

Selçuk Tepeli bu akşam neden yok, ne zaman dönecek? Now TV Anahaberi kim sunuyor?

Selçuk Tepeli bu akşam neden yok, ne zaman dönecek? Now TV Anahaberi kim sunuyor?
30 Nisan 2024 19:06
25

Selçuk Tepeli bu akşam FOX Ana Haber bültenini neden sunmuyor? Selçuk Tepeli’nin ne zaman döneceğiyle ilgili kesin bir bilgi verilmemiş, ancak durumunun iyi olduğu ve kısa sürede işine geri dönebileceği belirtiliyor​. Tepeli’nin yerine bu akşam anahaber bültenini Burak Birsen sunuyor.

Selçuk Tepeli bu akşam neden yok?

FOX Ana Haber’in sevilen sunucusu Selçuk Tepeli, bugün ekranlara çıkmayacak. İzleyiciler tarafından merak edilen bu durumun nedenine dair FOX tarafından yapılan açıklamada, Tepeli’nin sağlık durumunun iyi olduğu ve kısa süre içerisinde işine döneceği belirtildi. Ancak, Selçuk Tepeli’nin ne zaman döneceğiyle ilgili kesin bir tarih verilmedi.

Selçuk Tepeli’nin yokluğunda, bu akşamki ana haber bültenini Burak Birsen sunacak. Birsen, daha önce de farklı programlarda ve özel yayınlarda başarılı sunumlarıyla tanınıyor. FOX Ana Haber ekibi ve izleyiciler, Tepeli’nin bir an önce sağlığına kavuşup, ekranlara dönmesini sabırsızlıkla bekliyor.

Selcuk Tepeli

Tepeli’nin yokluğunda sunuculuk yapacak olan Burak Birsen ise, bu akşamki bülten için “Selçuk Tepeli’nin en kısa zamanda aramıza dönmesini diliyorum. Bu akşam onun bıraktığı yerden izleyicilerimize en doğru ve güncel haberleri sunmaya devam edeceğiz” şeklinde bir açıklama yaptı.

FOX Ana Haber, Selçuk Tepeli’nin dönüşünü ve sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri izleyicileriyle paylaşmaya devam edecek.

Editör: Samet Varol


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks