Dolar 32,2128
Euro 35,0093
Altın 2.501,32
BİST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 22°C

Kütahya’da bölünmüş adliye ulaşım sorunuyla geliyor

Kütahya’da bölünmüş adliye ulaşım sorunuyla geliyor
30 Nisan 2024 17:00
21

Yeni adliyelerin Bölücek ve Sera bölgelerine taşınması ve bazı kalemlerinde şehir merkezindeki binalarda kalması, vatandaşların adliyelere ulaşımını zorlaştırabileceği dikkat çekerken özellikle toplu taşıma seçeneklerinin kısıtlı olduğu veya yetersiz olduğu durumlarda, vatandaşların mahkemeye gitme sürecinde sorun yaşayabileceği ortaya çıkıyor.

Kütahya’da bölünmüş adliye ulaşım sorunuyla geliyor

EN YAKIN DURAK 650 METRE UZAKTA YER ALIYOR

Şehir merkezindeki Adliye’den çıkan bir vatandaşın Sera Yolu üzerindeki Adliye’ye ulaşması için en yakın toplu taşıma durağına yürümesi gereken mesafenin ise 650 metre olması ise olası zaman kaybı konusunda vatandaşları iyiden iyiye tedirgin ediyor.

EKONOMİK YÖNÜ DÜŞÜNDÜRÜYOR

Yargıya erişimde eşitlik ilkesinin olmasına rağmen gerçekleşecek olan bu durum özellikle ekonomik olarak kısıtlı olan veya ulaşım imkânları sınırlı olan vatandaşlar ile Avukatları düşündürüyor.

Kütahya’da bölünmüş adliye ulaşım sorunuyla geliyor

RİNG HATTI GÜNDEMDEKİ YERİNİ KORUYOR

09 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirilen basın buluşmasında Kütahya Barosu Başkanı Av. Edip İlkay Sunay, ulaşım sorunuyla ilgili olarak Kütahya Belediyesiyle birlikte ek tedbirleri almaya çalıştıklarını ve altyapısını oluşturdukları ring projesini gündemde beklettiklerini belirtmişti.

ÇÖZÜM BULUNMASI İSTENİYOR

Vatandaşlar, adliyelerin yer değiştirmesiyle ilgili ulaşım sorununun çözümüne dair çeşitli önerilerin masaya yatırılmasını geç olmadan bekliyor.

Kütahya’da bölünmüş adliye ulaşım sorunuyla geliyor

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks