Dolar 32,2745
Euro 35,1031
Altın 2.476,51
BİST 10.397,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 21°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Fatsa Belediyespor Başkanı Sezonu Değerlendirdi

Fatsa Belediyespor Başkanı Sezonu Değerlendirdi
30 Nisan 2024 09:09
19

Sezon başında yönetimsel anlamda yapılanmaya giden ve yeni kulüp başkanı Üzeyir Erdoğan ile ciddi değişmeler yapan Fatsa Belediyespor, logo, renk ve hedef değiştirmişti. Fatsa Belediyespor, Play-Off hedefi ile başladığı sezonu ise ligi dokuzuncu sırada tamamladı.

üzeyir erdoğan-7

Kulüp Başkanı Üzeyir Erdoğan ligin bitiminin ardından kulübün sosyal medya hesabına sezon değerlendirme açıklaması yaparken “Yönetim kurulunu oluşturduktan sonra hızlı bir şekilde sıfırdan yirmiyedi transfer yaparak takımımızı kurduk. Evet talihsiz futbolcu sakatlıklarımız oldu ve bu durum hedefimizi dahada zorlaştırdı ancak inancımızı hiç bir zaman kaybetmedik fakat ligin daha ilk maçından başlayıp son maçına kadar hakemlerin tutarsız kararları ile hedefimize uzak kaldırıldık ve bunda da başarılı olundu. Büyük emek vererek kurduğumuz takımımız istediğimiz başarılı sonuçlar alamayınca önce teknik direktör değişikliği yaparak takımımızı en azından Play-Off oynatmak istedik. Fakat bu yapı nedense devamlı bizlerin başarılı olmasını istemediler.” dedi.

etem kibar üzeyir erdoğan

Fatsa Belediyespor Başkanı Erdoğan son olarak kaybedilen maç ve yaşanan olaylara da açıklık getirirken “Bayburt Özel İdarespor maçında hakemin direk sonuca etki edecek kararları yüzünden yenildik ve bu durumdan dolayı çok üzgünüz.  Bu maçla ilgili algı yapmak isteyenler bilmeli ki Fatsa Belediyespor her zaman onuru ile mücadele etmiştir. Bundan sonra da bu duruşundan asla taviz vermeyecektir. Futbolcu arkadaşlarımızın bizlerde prim vs alacakları bulunmamaktadır. Uzun yıllardır bu takım düşme potasından uzak şekilde ligi bitirmiştir. Fatsa Belediyespor ligde kalıcıdır ve bundan sonra da şampiyonluk ve Play off hedefleri ile yoluna devam edecektir” açıklamasını yaptı.
 

Editör: Samet Karadağ


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks