Dolar 32,2066
Euro 34,9669
Altın 2.492,58
BİST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 22°C

Elmadağ Belediye Başkanına nasıl ulaşılır? Elmadağ Belediyesi irtibat bilgileri

Elmadağ Belediye Başkanına nasıl ulaşılır? Elmadağ Belediyesi irtibat bilgileri
30 Nisan 2024 12:10
22

 Elmadağ’da vatandaşlar günlük hayatta bazı işlerini halletmek ve özellikle içinde bulunulan yerel seçim sonrası kutlama faaliyetlerinden dolayı belediye binasına gidiyor. Başkanı görmek ya da kişisel işlemlerini sonuçlandırmak isteyen çoğu vatandaşın ilk yapacağı işlerden birisi Elmadağ Belediyesi açık adresi bilgilerini öğrenmek oluyor.

ELMADAĞ BİR KEZ DAHA AŞKIN DEDİ

Elmadağ ilçesi son seçimlerde bir kez daha Adem Barış Aşkın tarafından kazanılmıştır. Aşkın oyların yüzde 50’den fazlasını alarak bir dönem daha başkanlık yapma hakkına sahip olmuştur. Bu nedenle bölgedeki önemli kurum ve kuruluşlardan seçim sonrasında Belediye Başkanı Aşkın’a ziyaretler gerçekleştirilmeye başlandı.

Başkanlık ziyareti yapmak ya da her hangi bir nedenden dolayı Elmadağ Belediyesine gidecek vatandaşlar internet üzerinden ulaşabilecek bir telefon numarası ve belediyenin açık konumuna bakmaya başladı.

ELMADAĞ BELEDİYESİ AÇIK ADRES BİLGİLERİ

Elmadağ Belediyesi’nin açık adresi Yenice, Haydar Manav Cd. No:11, 06780 Elmadağ/Ankara şeklindedir. Belediyeye gitmek yerine telefon yolu ile bilgi almak isteyenler ise (0312) 863 36 60 telefon numarasını arayarak Elmadağ Belediyesine ulaşabilirler. 

Hafta içi mesai saatleri içerisinde isteyen vatandaşlar Elmadağ Belediyesine gidebilir. Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın ile görüşmek isteyen vatandaşlar ise telefon yoluyla daha detaylı bilgi alabiliyor.


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks