Dolar 32,2512
Euro 35,0803
Altın 2.464,90
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Çamlıdere Belediyesi yapılan yol genişletme çalışması hakkında bilgiler verdi

Çamlıdere Belediyesi yapılan yol genişletme çalışması hakkında bilgiler verdi
30 Nisan 2024 13:44
12

Çamlıdere’de ilçe merkezinde devam eden çalışmalara ek olarak köylerde de  hizmetler sürüyor. Bu kapsamda Çamlıdere Belediyesi sona eren bir köy yolu çalışma programı hakkında bilgilendirme yaptı.

YOL GENİŞLETME ÇALIŞMASI YAPILDI

Konu ile ilgili Çamlıdere Belediyesi tarafından Avdan Köyü’ne giriş çıkışta kullanılan yolun artık eskisi gibi hizmet veremeyişi üzerine harekete geçilmişti. Söz konusu yolun normalden dar bir görünümde olması üzerine geçtiğimiz günlerde yolu genişletme çalışmalarına başlanmıştı. Çamlıdere Belediyesi tarafından alanda görevlendirilen personeller günler süren çalışma sonucunda yolu eskisinden daha geniş bir hale dönüştürdüler.

Çalışmanın tamamlanmasından dolayı Çamlıdere Belediyesi bir bilgilendirme yaparak yolun hayırlı olması temennisinde bulundu. Resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada “İlçemiz Avdan köyü giriş yolunda yol güzergahının dar olması sebebiyle genişletme çalışması belediyemiz ekiplerince yapılarak tamamlandı. Avdan köyü sakinlerimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.

Çevre ilçelerde köy yolları ve köylerde yapılan çalışmalar önem arz ediyor. Yapılan yol yapım çalışmaları sonucunda köydeki vatandaşların ilçe ya da civar köylere daha rahat bir şekilde gidip gelmesi sağlanıyor.


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks