Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 23°C
Per 22°C

Başkan Tiryaki’den Ekonomik Tedbirler

Başkan Tiryaki’den Ekonomik Tedbirler
30 Nisan 2024 20:06
12

Altındağ Belediye başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ Belediyesinin mali tablosunu kontrol altına almak için tasarruf tedbirlerini hayata geçirdi. Başkan Veysel Tiryaki, yönetim koltuğuna oturur oturmaz belediyenin mali tablolarına, gelir gider dengesine ve borçlarına ilişkin rapor hazırlatarak; acil kontrol eylem planını hayata geçirdi.

“Elimizdeki Mevcut Araç ve İş Makinalarını Kullanacağız”

Daha önce kiralanmış 107 adet aracın geri gönderildiğini belirten Başkan Tiryaki “Göreve gelir gelmez kiralık olan 107 aracı geri gönderdik. Yeni araç kiralamayacağız. Yerlerine yeni araç almayacağız. Elimizdeki mevcut araç ve iş makineleri ile çalışmaya devam edeceğiz. Taşeron firmamız yok. Tüm araç ve personeller kendimizin… Bazı harcama kalemlerinde de kısıtlamalara gittik. Bundan böyle mevcut kaynaklarımız en verimli şekilde kullanılacak.” şeklinde açıklamalarda bulundu. 

Belediyeye Ait Tüm Giderler Mercek Altında                                                 

Belediyeye ait tüm giderlerin mercek altına alındığını vurgulayan Veysel Tiryaki, Sarf malzemeleri, ısınma, aydınlanma, haberleşme, resmi taşıt giderleri, temsil-ağırlama, tören ve tanıtım gibi alanlarda kesintiler yapıyoruz. Pek çok alanda bütçeleri küçülttük. Belediyemize ait tüm giderler incelememiz altında…” ifadelerine yer verdi.

“Kaynaklarımızı Daha Güzel Bir Altındağ İçin Kullanacağız”

Başkan Tiryaki, uygulanan tasarruf tedbirlerinin olumlu sonuçlarını yılın ikinci yarısından itibaren görmeyi hedeflediklerini belirterek:

“Altındağlı kardeşlerimin alın teri ile kazandığı ve vergi olarak belediyeye ödediği paralar emin ellerde… Kaynaklarımızın tamamını,  daha güzel bir Altındağ için, Altındağlı kardeşlerimin yaşam kalitesini yükseltmek için harcayacağız. Kaynaklarımızı israf etmeden, geçmişte yaptığımız gibi, karlı yatırımlara dönüştüreceğiz. Garip gurabanın vergileri ile oluşturduğumuz belediye kaynaklarının çar çur edilmesine asla müsaade etmeyeceğiz.” şeklinde İfade etti.


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks