Dolar 32,2689
Euro 35,0543
Altın 2.466,87
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Ayaş Belediyesi nerede, nasıl ulaşılır?

Ayaş Belediyesi nerede, nasıl ulaşılır?
30 Nisan 2024 11:23
13

Ayaş Belediyesi nerede, nasıl ulaşılır? – Türkiye 31 Mart tarihinde yeni yerel yönetimleri belirlemek üzere sandık başına geçti. Başkent Ankara’nın yeni yönetimleri belirlenirken Ankara’nın Ayaş ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) adayı İzzet Demircioğlu, seçimi kazandı. 

Ayaş Belediyesinin 5 yıllık yönetimi belirlenirken bir yandan da belediye başkanları tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Ayaş Belediyesine ulaşmak ya da başkanı tebrik etmek isteyenler ise belediyeye nasıl ulaşacaklarını sorguluyor. ‘’Ayaş Belediyesi nerede, nasıl ulaşılır?” sorularına yanıt aranırken detayları Haberankara.com okurları için derledik. 

AYAŞ BELEDİYESİ NEREDE,NASIL GİDİLİR, NEREDEN ULAŞILIR?

CHP”den Ayaş Belediye Başkanlığını kazanan İzzet Demircioğlu’nun bulunduğu belediye binasının adresi merak ediliyor. Ayaş Belediyesine gitmek isteyenler ulaşım yollarını araştırırken şu rotanın izlenmesi yeterli oluyor;

EGO 560-3 (ÖTA) Ayaş-Ulus Otobüsü (Hafta içi 06:00 ile 19:30 saatleri arasında,

Hafta sonu 06:35 ile 19:30 saatleri arasında hizmet vermektedir.) 

Ayaş Halk Otobüsü ise her saat başı Ayaş’tan Ankara’ya, her yarım saatlerde de Ankara’dan Ayaş’a hareket etmektedir.

Ayaş Belediyesi açık adresi ise; Camiatik, Cumhuriyet Meydanı No:1, 06710 Ayaş Belediyesi/Ayaş/Ankara

AYAŞ BELEDİYE BAŞKANI İZZET DEMİRCİOĞLU KİMDİR?

16 Kasım 1969 tarihinde Ayaş’ta doğan Demircioğlu, ilk, orta ve lise eğitimimi Ayaş’ta tamamladıktan sonra ODTÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü’nden İngilizce eğitimiyle mezun oldu. Ayaş’ta ticaret ile kazancını sağlayan Demircioğlu, Ayaş’ta yaşıyor, evli ve bir kız babasıdır.

Ayrıca Ayaş Belediye Başkanı Demircioğlu’na ulaşmak için belediyenin resmi internet sitesinde yer ala iletişim formunu doldurabilirsiniz.

Ayaş Belediyesi 
MAİL:[email protected]

TELEFON
0312 712 26 00

Haberankara.com


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks