Dolar 32,2212
Euro 35,0305
Altın 2.500,64
BİST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

AK Parti İl Başkan’ından 1 Mayıs kutlaması

AK Parti İl Başkan’ından 1 Mayıs kutlaması
30 Nisan 2024 12:09
20

AK Parti İl Başkan’ından 1 Mayıs kutlaması

1 Mayıs, işçi ve emekçi bayramı dolayısı ile AK Parti Edirne İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı,kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Edirne İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı, “ 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlamak ve işçilerin ve emekçilerin onurlu gününün değerini vurgulamak amacıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Akıncı, Türkiye’nin büyümesinde ve kalkınmasında kritik bir rol üstlenen işçi ve emekçilerin, şartlarının iyileştirilmesi adına AK Parti olarak her zaman artan bir özveriyle çalıştıklarını vurguladı.

“1 Mayıs, işçilerin ve emekçilerin omuzlarında yükselen bir bayramdır” diyen Akıncı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye’nin istihdamını artırmak için atılan adımları da vurguladı.

Akıncı, “Ücretlerden sosyal haklara kadar pek çok alanda iyileştirmeler sağlandı” diyerek, işçilerin ve emekçilerin yaşam standartlarının yükseltilmesi adına yapılan çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Ayrıca Akıncı, “AK Parti hükümeti olarak İşçilerin ve emekçilerin yaşam koşullarının iyileştirilmesi ve haklarının korunması için her türlü çabayı sarf etmeye devam edeceğiz. Emek ve alın teriyle büyüyen bir Türkiye için mücadelemiz kararlılıkla sürecek.” Dedi.

AK Parti Edirne İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı “Ülkemizin kalkınması için alın teri döken tüm işçi ve emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” diyerek açıklamasını sonlandırdı.”BASIN BÜLTENİ


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks