Dolar 32,2508
Euro 35,0726
Altın 2.464,61
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Yozgat’ta aranan firariler Ankara’da yakalandı!

Yozgat’ta aranan firariler Ankara’da yakalandı!
29 Nisan 2024 14:38
20

Ankara farklı şehirlerin asayiş çalışmalarının sonlandığı yerler olmaya devam ediyor. Farklı şehirlerde bir suça bulaşan ve oradan yasa dışı yollarla farklı şehirlere giden kişiler adalete teslim edilmekten kaçamıyor.

ŞEHİRDEN KAÇTILAR AMA ADALETTEN KAÇAMADILAR

Bu kapsamda Yozgat’ta haklarında arama kararı bulunan fakat Yozgat’tan kaçan 4 firarinin Ankara’da olduğunun öğrenilmesinin ardından ekipler bu 4 suçlu şahsı yakalamak için harekete geçti. Bu 4 kişinin yakalanması için ekipler gerekli hazırlıklarını tamamladıkları anda harekete geçti. Gerekli bilgilerin alınması ve şahısların yerlerinin tespit edilmesinin ardından geriye operasyonu tamamlamak kaldı.

YAKALANIP CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şahıs Ankara’da düzenlenen operasyon ile yakalandı. Yakalan şahıslar ilk olarak Sincan Kaymakamlığı Jandarma İlçe Komutanlığına gönderildi. 4 firari şahıs haklarındaki gerekli adli işlemlerin tamamlanmasının ardından cezaevlerine teslim edildi. 4 firariden A.Y’nin 14 yıl 9 ay 21 gün, K.Ö’nün 12 yıl 6 ay, İ.C’nin 7 yıl 9 ay 22 gün ve Y.S’nin 3 ay 21 gün cezasının öğrenildi.

Ankara’da başka şehirden kaçıp gelenlerin ve Ankara’da suç işleyip başka şehirlere giden şahısları yakalama çalışmaları sürüyor. Emniyet birimleri teknik ve fiziki takiplerini günün her anında devam ettiriyor.


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks