Dolar 32,2165
Euro 35,0177
Altın 2.513,19
BİST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Threads kapandı mı? Threads çalışıyor mu?

Threads kapandı mı? Threads çalışıyor mu?
29 Nisan 2024 09:08
21

Elon Musk’ın Twitter uygulamasını satın alması sonrasında uygulanan bazı politikalar kullanıcıların uygulamadan ayrılmasına neden olmuştu. Özellikle kullanıcıların günlük twit görüntüleme kısıtlaması tarzında alınan kararlar sonrasında rakip firmalar bu fırsattan yararlanmaya çalışmıştı.

KARARIN GEÇİCİ OLDUĞU VURGULANMIŞTI

O firmalar arasında yer alan ve dünyaca ünlü Whatsapp, Facebook ve Instagram gibi uygulamaların sahibi olan Meta, instagram bağlantılı Threads adlı uygulamasını duyurmuştu. Kısa sürede ülkemizde de yaygınlaşan uygulamanın piyasaya sürülmesinin üzerinden 1 yıl bile geçmeden Türkiye özelinde farklı bir karar alındı.

Geçtiğimiz günlerde Threads tarafından yapılan açıklamada Türkiye’de uygulamanın 29 Nisan itibariyle geçici olarak faaliyetlerine son verileceği ifade edilmişti. Uygulama bu kararın gerekçesi olarak ise “Türk Rekabet Kurumu’nun geçici tedbir kararı kapsamında, 29 Nisan Pazartesi gününden itibaren Threads’i Türkiye’de geçici olarak durduracağız. Türkiye’de topluluklarıyla Threads’de etkileşim kuranlar için bu kararın son derece üzücü olacağının farkındayız. Oluşabilecek aksaklıkları en aza indirmek için gerekli adımları atıyoruz” denilmişti.

BEKLENEN GÜN GELDİ

Söz konusu kararın gösterdiği günün gelmesi ile birlikte vatandaşlar uygulamaya girdiğinde erişim sağlayamadıklarını fark ettiler. Threads uygulamasının kararında geri adım atılmadı. Bu politikaların ardından ilerleyen günlerde farklı bir gelişme yaşanıp yaşanmadı bilinmiyor.


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks