Dolar 32,2024
Euro 35,0020
Altın 2.516,65
BİST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Lila Kağıt ne zaman halka arz olacak, kaç lot dağıtacak, hangi bankalarda var?

Lila Kağıt ne zaman halka arz olacak, kaç lot dağıtacak, hangi bankalarda var?
29 Nisan 2024 14:33
39

Lila Kağıt ne zaman halka arz olacak, kaç lot dağıtacak, hangi bankalarda var? – Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) bazı şirketlerin halka arzlarını onaylayarak kamuoyunun bilgisine sunmaya devam ediyor. SPK tarafından halka arz edeceği açıklanan şirketlere ilişkin merak edilenlerin yanıt bulması için de takvim detayları sorgulanıyor. Yeni hafta ile birlikte SPK’dan onay alan ve halka arz olacak şirketler belli olurken bu şirketler arasında Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş’de yer aldı. 

Yıllık 271 bin ton kağıt üretimine sahip olan Lila Kağıt’ın SPK’ya yaptığı halka arz başvurusu onaylanırken halka arz detayları da sorgulanmaya başladı. Lila Kağıt Halka arz işlemleri hakkında yatırımcı dağıtılacak lot sayısı ve hisse kodu gibi bilgileri merak edilirken ‘’Lila Kağıt ne zaman halka arz olacak, kaç lot dağıtacak, hangi bankalarda var?” sorusuna yanıt aranmaya başladı. 

LİLA KAĞIT NE ZAMAN HALKA ARZ OLACAK?

Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş halka arz detayları belli oldu. Sermaye Piyasası Kurulu’na yaptığı halka arz başvurusu onaylanan Lila Kağıt’ın halka arz detayları açıklandı. Buna göre Lila Kağıt, 30 Nisan – 2 – 3 Mayıs tarihleri arasında halka arz olacak. 1 Mayıs tarihinin İşçi Bayramı olması nedeniyle piyasalar kapalı olacağından işlem tarihleri bu şekilde ayarlandı.

LİLA KAĞIT HALKA ARZ FİYATI VE BORSA İŞLEM KODU NEDİR?

Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş’nin halka arz fiyatı 37,39 TL olarak belirlendi. Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş’nin halka arz büyüklüğü 4,48 milyar TL olarak belirlendi. Lila Kağıt Borsa kodu ise “LILAK” olarak belirlendi.

LİLA KAĞIT KAÇ TOL DAĞITACAK?

  • 2,5 milyon katılım: 46 Lot (1403 TL)
  • 3 milyon katılım: 39 Lot (1190 TL)
  • 3,3 milyon katılım: 35 Lot (1068 TL)
  • 3,7 milyon katılım: 31 Lot (946 TL)
  • 4 milyon katılım: 29 Lot (885 TL)
  • 4,2 milyon katılım: 28 Lot (854 TL)
  • 4,5 milyon katılım: 26 Lot (793 TL)

Lila Kağıt’ın halka arz sonuçlarının ise 3 Mayıs tarihinden itibaren açıklanması bekleniyor.

Haberankara.com


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks