Dolar 32,2156
Euro 34,8340
Altın 2.449,69
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Az Bulutlu
İstanbul
14°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 22°C

Yabancı ve Türk öğrenciler oyun zamanı etkinliğinde bir araya geldi

Yabancı ve Türk öğrenciler oyun zamanı etkinliğinde bir araya geldi
28 Nisan 2024 17:56
14

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi İletişim Tasarı ve Yönetimi bölümü son sınıf öğrencileri, Avicenna Putra Fenadi, Seyra Selin Altun, Meltem Karakaş, Nihat Görkem Uludağ ve Furkan Melih Zemheri proje yönetimi dersi kapsamında haya geçirdikleri Biz Bize Projesi ile renkli bir etkinlik düzenledi. Üniversite eğitimi almak için Anadolu Üniversitesi’ne gelen yabancı öğrencilerle Türk öğrencileri bir araya getirip sosyal etkinlikler düzenleyen ve bu şekilde kültürel etkileşim sağlamayı amaçlayan Biz Bize Projesi Ekibi, bir kafede oyun zamanı etkinliği düzenledi.

Whatsapp Image 2024 04 28 At 17.55.38

DAHA ÖNCE İFTAR ETKİNLİĞİNDE YABANCI VE TÜRK ÖĞRENCİLER BİR ARAYA GELMİŞTİ

Daha önce iftar etkinliğinde yabancı ve Türk öğrencileri bir araya getiren Biz Bize Ekibi, 24 Nisan tarihinde yaklaşık 25 öğrencinin katıldığı oyun zamanı etkinliği düzenledi. Çeşitli oyunlar oynayıp, birlikte zaman geçiren üniversite öğrencileri, keyifli vakit geçirerek birbirini daha yakında tanıdı. 

“DAHA ÖNCE KAMPÜS DIŞINDA BU KADAR UZUN VAKİT GEÇİRMEMİŞTİK”

Etkinlikten keyif aldığını söyleyen Nazarke Kussayeve, bir arkadaşının önerisiyle geldiğini ve çok eğlendiğini söyledi. Daha önce Türk öğrencilerle bu kadar uzun vakit geçirmediğini anlatan Nadya Tarianah Putri ise, kampüs dışında Türk öğrencilerle vakit geçirmediğini ve bu etkinliğin de kendisi için bir ilk olduğunu belirtti. 

“İLK DEFA BÖYLE BİR ORTAMDA BULUNDUK”

Etkinliğe katılan Türk öğrencilerde Özlem Yıldırım, “Çok beğendik. Yabancılarla etkileşim halindeydik ve böyle bir imkanı sağladığınız için teşekkür ederiz. Sadece sınıfımızda bir yabancı arkadaşımız var. Onun dışlında bu kadar kalabalık bir ortamda bu şekilde ilk defa bulunduk” dedi. 

Kaynak: Eskisehir Net Haber Merkezi


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks