Dolar 32,2124
Euro 35,0656
Altın 2.526,27
BİST 10.755,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Öğrenciler Yunanistan’dan Eskişehir’e geldiler

Öğrenciler Yunanistan’dan Eskişehir’e geldiler
28 Nisan 2024 14:51
13

Şehir turizminin önemli bir turizm destinasyonu olan Eskişehir, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.


Sevgilisi ile beraber oturduğu bankı evine götürdü

Sevgilisi ile beraber oturduğu bankı evine götürdü

Eskişehir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin (ESBALGÖÇ) düzenlediği etkinlik kapsamında aralarında Yunanistan’ın Batı Trakya Bölgesi’nde yaşayan ve öğrenim gören Türk öğrenciler ile ailelerinin de bulunduğu heyet, iki günlük Eskişehir gezisi için şehre geldiler.

Heyette Batı Trakya Encümenler Birliği Denetim Kurulu Başkanı Dr. Kenan Gagali, Okul Aile Birliği Başkanı Refiye Bekir, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Hatice Recep, İclal Ahmet, Aslı Mustafa, Febiha Mustafa, Ali Süleyman Enise Hacı Osman da yer aldılar.

Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde bulunan tematik müzeleri gezen öğrenciler ve aileleri ile bir araya gelen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, misafirleri Eskişehir’de görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek kalabalık heyet ile bir süre sohbet etti. Kurtuluş Müzesi’ni gezen öğrenciler Başkan Ünlüce’ye teşekkür ederek birlikte fotoğraf çektirdikten sonra gezi programına devam ettiler.

Yunanistan’dan iki otobüsle gelen öğrenciler ve aileleri Eskişehir’e hayran kaldıklarını belirterek, “Eskişehir çok güzel bir şehir. Tekrar gelmeyi çok isteriz. Müzeleri çok beğendik. Kurtuluş Müzesi başta olmak üzere diğer tüm müzeler mutlaka gelinip görülmeli.” dediler. Gezi programı Eskişehir’in tarihi ve turistik merkezlerinin gezilmesi ile tamamlandı.

Editör: Mustafa YILDIRIM


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks