Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 20°C

Hull City’de Ozan Tufan’ın golü galibiyete yetmedi

Hull City’de Ozan Tufan’ın golü galibiyete yetmedi
28 Nisan 2024 00:09
19

İngiltere Championship’in 45. haftasında Acun Ilıcalı‘nın takımı Hull City ile zirve yarışı veren Ipswich Town karşı karşıya geldi.

MKM Stadyumu’nda oynanan ve gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada Hull City ile Ipswich Town 3-3 berabere kaldı.

Hull City’nin gollerini 40’ta Ozan Tufan, 56’da Liam Delap ve 87’de Noah Ohio attı. Ipswich Town’ın sayıları ise 19’da George Hirst, 45 ve 67’de Omari Giraud-Hutchinson’dan geldi.

Hull City’de maça ilk 11’de başlayan milli futbolculardan Ozan Tufan 90 dakika sahada kalırken, Abdülkadir Ömür ise 74. dakikada yerini Noah Ohio’ya bıraktı.

Ipswich Town bu sonuçla puanını 90 yaparak 3. sırada yer aldı ve maç eksiğiyle Premier Lig’e yükselme iddiasını sürdürdü. Puanını 70’e yükselten Hull City ise play-off hattının bir sıra gerisinde 7. sırada yer aldı.

İngiltere Championship’te ligi 3 ve 6. sıra arasında bitiren takımlar Premier Lig için play-off oynama hakkı elde ediyor. 5. sırada yer alan Norwich City’nin 73, 6. sıradaki West Bromwich’in ise 72 puanı bulunuyor. Hull City ise 70 puanla 7. sırada bulunuyor.

Championship’te sezon önümüzdeki hafta oynanacak olan 46. hafta karşılaşmalarının ardından sona erecek.


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks