Dolar 32,2003
Euro 34,7697
Altın 2.418,97
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 21°C
Cum 23°C

Gürkan Kocabıyık: “Umarım iki hafta sonunda istediği skorları alan taraf biz oluruz” İhlas Haber Ajansı

Gürkan Kocabıyık: “Umarım iki hafta sonunda istediği skorları alan taraf biz oluruz” İhlas Haber Ajansı
28 Nisan 2024 19:00
11

Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Gürkan Kocabıyık, son haftalarda iyi oynadıklarını ancak skoru alamadıklarını belirterek, “Umarım iki hafta sonunda istediği skorları alan taraf biz oluruz” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 32. haftasında Tuzlaspor, sahasında karşılaştığı Bodrum FK ile golsüz berabere kaldı. Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Gürkan Kocabıyık, müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kendileri için çok önemli bir maçı oynadıklarını belirten Kocabıyık, “Bodrum play-off’u garantilemek, biz de alttan kurtulmak için oynadık. Son haftalarda iyi mücadele ediyoruz fakat finali yapamıyoruz gol anlamında, galibiyeti alamıyoruz. Bugün de istediğimiz skoru alamadık. İlk yarı Bangoura’nın kaleciden dönen topu atsa, devamında Togui’nin kaçırdığı gol olsa farklı şeyler konuşur olurduk. İki takım da çok iyi mücadele etti. Çok istiyoruz, oyuncularımız da bunu sahadaki mücadele ile gösteriyorlar. Son iki hafta kaldı. Rakiplerimiz de puan kaybetti. Umarım iki hafta sonunda istediği skorları alan taraf biz oluruz. Bugün iyi mücadele eden oyuncularımızı kutluyoruz” diye konuştu.


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks