Dolar 32,2198
Euro 35,0166
Altın 2.505,41
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 23°C
Per 22°C

Akçeken: “Kazanmak için gelmiştik”

Akçeken: “Kazanmak için gelmiştik”
28 Nisan 2024 20:38
16

Teknik Direktör Serkan Özbalta’nın cezası nedeniyle maç sonu basın toplantısına katılan Yardımcı Antrenör Ziya Akçeken, Erzurumspor yenilgisini değerlendirdi. 

Erzurum’a kazanmak için geldiklerini belirten Akçeken, “Kazanmak için geldiklerini fakat istedikleri oyunu oynayamadıklarını ifade eden Çorum FK Teknik Sorumlusu Ziya Akçeken ise, “Buraya kazanmak için gelmiştik. İstediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Mağlup duruma düştük. Akabinde golü bulduk. Ama skoru koruyamadık. Aslında çok söylenecek bir şey yok, kaybettik. Hakemle ilgili konuşmak istiyorum ama ne konuşacağım onu da bilmiyorum. Hakem bütün taktir haklarını Erzurumspor’dan yana kullandı. Maçın başında Ferhat’a, kaptanımıza sarı kart, diğer oyunculara sarı kart. Son pozisyonda alakası yok, faulle fauller. Sol bekin üç tane üst üste tane pozisyonlar var sarı kart. Dördüncü hakem söylediği kart gösterecek, yok. Bizim oyuncu kafasına darbe alıyor, avantaj devam. Yani söylenecek bir şey yok. Üzgünüz. Biz önümüzdeki maça bakacağız. Şansımızı yitirdik. İki tane maçımız var. Son iki maçı da kazanıp artık üçüncülük mü olur? Ona bakacağız. Erzurumspor’u da tebrik ediyorum” dedi.

Editör: İHA AJANS


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks