Dolar 32,2508
Euro 35,0726
Altın 2.464,61
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Şebinkarahisar’da Trajedi: Sürücü Hayatını Kaybetti, Eşi Yaralandı

Şebinkarahisar’da Trajedi: Sürücü Hayatını Kaybetti, Eşi Yaralandı
27 Nisan 2024 13:55
9

Şebinkarahisar’da meydana gelen elim kazada, sürücü Mehmet Bölük hayatını kaybederken, eşi Bedriye Bölük ise yaralı olarak kurtarıldı.

Olay sabah saatlerinde Konak köyünden Şebinkarahisar ilçe merkezine seyir halinde olan Mehmet Bölük’ün aracının Alucra sapağında direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu gerçekleşti. 28 AAG 209 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak Tamzara Irmağı’na yuvarlandı.

Saatlerce ırmak içerisinde kalan araç, yoldan geçmekte olan bir otobüs yolcusu tarafından fark edildi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otobüsteki yolcuların da yardımıyla araçtan çıkarılan yaralılardan Mehmet Bölük’ün hayatını kaybettiği teyit edildi. Eşi Bedriye Bölük ise yaralı olarak Şebinkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma jandarma tarafından başlatıldı.


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks