Dolar 32,2707
Euro 34,7535
Altın 2.400,26
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Marek Hamsik, Trabzonspor’a futbolcu getiriyor

Marek Hamsik, Trabzonspor’a futbolcu getiriyor
27 Nisan 2024 13:25
10

Trabzonspor’un eski yıldızı Marek Hamsik, bordo-mavili takımın kadrosuna katmak istediği Laszlo Benes transferi için devreye girdi.

Marek Hamsik, Trabzonspor'a futbolcu getiriyor

ensonhaber.com

Borna Barisic ve Denis Dragus transferlerini imza noktasına getiren, Rangers’ın orta saha oyuncusu John Lundstram konusunda da yoğun uğraş veren Trabzonspor, merkeze skorer bir isim daha düşünüyor… Gündemdeki yıldız; Laszlo Benes…

Bu sezon Bundesliga 2’de Hamburg formasıyla 25 maça çıkan Slovak yıldız, 13 gol atarken, 11 asist yaptı. Daha önce de Trabzonspor ile adı anılan Benes’in kontratında şartlara bağlı olmak üzere 3 milyon euroluk serbest kalma maddesi olduğu belirtiliyor.

Hamsik devrede

Slovakya Milli Takımı’nda 18 karşılaşmada forma giyen Benes için eski bir dost devrede; Marek Hamsik. Slovak futbolunun efsane ismi, vatandaşını ikna etmek adına görüşme halinde.

Teknik direktör Abdullah Avcı ile iletişimi devam eden Hamsik, Benes transferinde Trabzonspor’a yardımcı olmaya çalışıyor. Hamsik’in, şehir ve kulüp hakkında Benes’e bilgiler verdiği öğrenilirken, Trabzonspor Yönetimi de pek çok talibi bulunan 26 yaşındaki yıldız için tüm kozları oynuyor.


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks