Dolar 32,2796
Euro 34,7697
Altın 2.401,85
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Kaymakam Yazıcı, Harekete Geçti

Kaymakam Yazıcı, Harekete Geçti
27 Nisan 2024 10:56
11

 

Yayladağı Kaymakamı Halil Yazıcı, ilçede gerçekleştirilen önemli projelerin devam eden inşaatlarını yerinde incelemek üzere harekete geçti.

İncelemeler kapsamında, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ali Mukadder Bilgili Ortaokulu, Hükümet Konağı, Yayladağıspor Halı Sahası’nın büyütülüp yenilenmesi ve Eren Holding’in katkılarıyla yapılan Lise inşaatı gibi önemli alanlara ziyaretler gerçekleştirdi.

Kaymakam Yazıcı, inşaat sahalarında titiz bir denetim gerçekleştirerek, projelerin ilerleyişi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yapılan incelemeler, ilçenin eğitim, spor ve kamu hizmetleri alanlarında yaşanacak gelişmelerin önemini vurguladı.

Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin tamamlanmasıyla birlikte ilçenin eğitim kalitesinin artması, yeni bir eğitim merkezinin kazandırılmasıyla öğrencilere daha iyi imkanlar sunulması hedefleniyor. Ali Mukadder Bilgili Ortaokulu’nun yapımı da ilçedeki eğitim altyapısının güçlendirilmesine katkı sağlayacak.

Ayrıca, Hükümet Konağı’nın modernizasyonu, Yayladağıspor Halı Sahası’nın yenilenmesi ve genişletilmesi gibi projeler, ilçenin sosyal ve sportif yaşamına önemli katkılar sunacak. Eren Holding’in desteğiyle yapılan Lise inşaatı ise özel sektörün kamu hizmetlerine olan katkısını gösteriyor.

Kaymakam Yazıcı’nın yapmış olduğu bu incelemeler, ilçenin gelişimine katkı sağlayacak projelerin takip edilmesi ve hizmetlerin en iyi şekilde sunulması adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

(Haber Merkezi)

 

ABDULVAHİT GÜRASLAN


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks