Dolar 32,2132
Euro 35,0805
Altın 2.525,00
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 21°C
Per 22°C
Cum 23°C

HATAYSPOR BAŞAKŞEHİR’İ AĞIRLAYACAK

HATAYSPOR BAŞAKŞEHİR’İ AĞIRLAYACAK
27 Nisan 2024 08:30
18

Bordo-beyazlı temsilcimiz Atakaş Hatayspor, Süper ligin 34. Haftasında sahasında Başakşehir’i ağırlayacak.

Zorlu mücadele bugün saat 19.00’da başlayacak. Mücadele öncesinde Hatayspor tüm hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Hatayspor ve Başakşehir karşı karşıya geliyor. Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor, topladığı 33 puanla düşme hattında yer alırken rakibi Başakşehir ise son haftalarda yakaladığı çıkışla 5. sıraya kadar yükseldi. Hatayspor – Başakşehir mücadelenin detayları belli oldu. Hatayspor, Başakşehir mücadelesiyle birlikte 3 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor. Başakşehir ise Avrupa kupalarına katılabilmek için mücadele ediyor. Hatayspor – Başakşehir maçı Mersin Stadyumu’nda oynanacak. Hatayspor’da kritik mücadele öncesinde gözler Carlos Strandberg, Dele – Bashiru, Rigoberto Rivas gibi oyuncuların performansına çevrildi. Çağdaş Atan yönetimindeki Başakşehir ise son olarak Rizespor’u 2-0 mağlup ederek 3 puana ulaşmıştı. Volkan Demirel’in çalıştırdığı Hatayspor bu sezon beklentilerin uzağında kaldı. Hatayspor geride kalan haftalarda oynadığı 33 karşılaşmada 7 galibiyet, 12 beraberlik ve 14 mağlubiyet aldı. Hatayspor topladığı 33 puanla 18. sırada yer alıyor. Başakşehir ligde ilk 4 takım arasına girebilmek için mücadele ediyor. Turuncu-lacivertliler, geride kalan haftalarda oynadığı 33 maçta 14 galibiyet, 7 beraberlik ve 12 mağlubiyet yaşadı. Haftaya topladığı 49 puanla 5. sırada giren Başakşehir toplamda rakip fileleri 44 kez sarsarken kalesinde 38 gole engel olamadı. Çağdaş Atan’ın çalıştırdığı Başakşehir son olarak ligde puan sıralamasında en yakın takipçisi olan Rizespor’u 2-0 mağlup etmeyi başardı.

ÖNTÜRK’TEN TRİBÜNLERİ DOLDURUN ÇAĞRISI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Atakaş Hatayspor’un Rams Başakşehir Futbol Kulübü ile oynayacağı maç öncesi taraftarlara tribünleri doldurma çağrısında bulundu. Kümede kalma mücadelesi veren Bordo-Beyazlı ekibin Cumartesi günü Mersin Stadı’nda saat 19.00’da oynayacağı Başakşehir maçına otobüs kaldıracaklarını aktaran Öntürk,  “Hatayspor’umuza destek olmak için yola çıkıyoruz. Araç kalkış noktaları ve katılımınızı teyit etmek için Hatayspor taraftar ilçe temsilcilerine ulaşınız” dedi.

MÜCADELENİN HAKEMİ

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Hatayspor, Mersin Stadyumu’nda Başakşehir’i ağırlıyor. Hatayspor – Başakşehir mücadelesi 27 Nisan Cumartesi günü saat 19:00’da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Zorlu mücadeleyi Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ali Yılmaz olacak.

Haber: Samim SELÇUK

ABDULVAHİT GÜRASLAN


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks