Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 23°C
Per 22°C

Gediz başkanlık makamı çiçek bahçesine döndü

Gediz başkanlık makamı çiçek bahçesine döndü
27 Nisan 2024 08:30
18

Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel’e ‘tebrik’ ziyaretleri devam ederken, gönderilen çiçekler nedeniyle başkanlık makamı ve odanın girişi adeta çiçek bahçesine döndü.

31 Mart Yerel Seçimlerinde Gediz Belediye Başkanı seçilen Necdet Akel göreve başladığı günden itibaren ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürüyor.

Gediz başkanlık makamı çiçek bahçesine döndü

ÇİÇEK BAHÇESİNE ÇEVİRDİ

  Başkan Akel’in göreve başlaması sebebiyle gönderilen çiçekler başkanlık makamı ve makam odası girişindeki sekreterya kısmını çiçek bahçesine çevirdi. Başkan Akel mesaisinin büyük bir bölümünü kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle çeşitli dernek üyelerini ağırlayarak geçiriyor. Kişisel olarak yapılan ziyaretlerin yanında birçok kurum ve kişi de makama gönderdikleri çiçeklerle Başkan Necdet Akel’e tebrik ve ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletiyor.

Ziyaretçilerin yanlarında getirdiği ve gönderilen çiçekler nedeniyle başkanlık makamında çiçekleri koyacak yer kalmayınca, çiçeklerin bir bölümü makamın girişinde yer alan sekreterya bölümüne konmaya başlandı.


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks