Dolar 32,2550
Euro 34,6825
Altın 2.401,74
BİST 10.257,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Berna Tut ”Dünya’ya İstiklal Marşımızı Okutmanın Haklı Gururunu Yaşıyorum”

Berna Tut ”Dünya’ya İstiklal Marşımızı Okutmanın Haklı Gururunu Yaşıyorum”
27 Nisan 2024 09:19
14

Çin‘in Jiangyin şehrinde 23-26 Nisan’da gerçekleştirilen Wushu Kungfu Dünya Kupası için tatamiye çıkan Ordulu Berna Tut, 56 kg’de yarı finalde HongKong’lu rakibini geçerek finale yükselmişti. Tut, altın madalya için finalde Nepal’li rakibi ile karşı karşıya gelirken rakibini yendi ve Dünya Şampiyonu bileti aldı. Başarılarına bir yenisini daha ekleyen Berna Tut, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Whatsapp Image 2024 04 25 At 2.29.43 Pm

Berna Tut yaptığı açıklamada ”Başardık, bir hayalimi daha gerçeğe dönüştürdük . Elhamdülillah. 36 Ülkenin katılımıyla Çin’in Jiangyin kentinde yapılan 2024 IWUF Uluslararası Davetli Wushu Turnuvasını birincilikle tamamladım ve Avustralya’da yapılacak olan Dünya Kupasına yarışma kotasını aldım. Kendime verdiğim sözü, kendimle olan savaşımı kazandığım için mutluyum. Tüm Dünya’ya İstiklal Marşımızı okutmanın haklı gururunu yaşıyorum.” dedi.

Aldığı başarılarla birlikte üzerinde emeği olan antrenör ve destekler verenlere teşekkürü ihmal etmeyen Berna Tut ”Başarımın mimarı, spor hayatımın başlangıcından bu zamana kadar her koşulda yanımda olan antrenörlerim, emektarlarım; Savaş Çakmak ve Veda Tut Demir’e , turnuva boyunca yanımızda bulunan ve bütün mesaisini bize harcayan Türkiye Wushu Kung-fu Federasyonu Başkanvekilimiz Sn. Abdurrahman Akyüz’e, müsabakalar boyunca arkamızda bizi destekleyen Milli Takım Antrenörlerimize ve Milli Takım arkadaşlarıma teşekkürü bir borç biliyorum. Başarıda ve başarısızlıkta yanımda olan herkese sonsuz teşekkürler” açıklamasını yaptı.
 

Editör: Samet Karadağ


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks