Dolar 32,2657
Euro 35,0716
Altın 2.475,83
BİST 10.476,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 23°C

AZGANLIK SPOR 1. AMATÖRE ÇIKTI

AZGANLIK SPOR 1. AMATÖRE ÇIKTI
27 Nisan 2024 08:29
10

2023-2024 Sezonu Hatay 2. Amatör ligine Hatay’ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. (B) Grubu lideri Azganlık Spor ile Mesa Spor, İskenderun dış sahasında karşılaştı. Zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmada Azganlık Spor, Mesa Spor’u 2-1 mağlup etti. Azganlık Spor’un gollerini Aziz Kaya ile Ömer Faruk Kartal atarken, Mesa Spor’un golünü de Ali Yıldırım attı. Alınan bu sonucun ardından grup lideri Azganlık Spor, 27 puana ulaşarak önümüzdeki futbol sezonunda 1. Amatör Liginde mücadele etmeye hak kazandı. Bir üst tura çıkacak diğer takımlar gelecek haftalarda belirlenecek.

ARSUZ ULUÇINAR’DA SÜPER SEVİNÇ

2023-2024 Sezonu Hatay 1. Amatör ligi Play-Off karşılaşmalarına devam edildi. Haftalar öncesinde Süper Amatör Ligine çıkmayı garantileyen Arsuz Uluçınar Spor’da Süper Amatör Ligine çıkmanın mutluluğu yaşanıyor. Arsuz Uluçınar Spor, Gözcüler Spor’un sahaya çıkmaması üzerine haftayı da 3 puan ile kapattı.

ŞAMPİYONLAR KAYSERİ’YE UĞURLANDI

Payas Fahrettin Altay OO Küçük Erkekler Futbol takımı Hatay şampiyonu olarak katılacağı ve 25-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Kayseri de yapılacak olan Türkiye Bölge Şampiyonasına büyük sevgi gösterileri eşliğinde uğurlandı. 12 İl takımının katılacağı şampiyona da kura çekimi sonunda 3 grup birincisi Niğde ilinde yapılacak olan Türkiye yarı finallerine katılacak. Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Kıraç; “Geçen seneki Hatay şampiyonluğunda yarım kalan Türkiye Finallerine katılmayı bu sene başarmak istiyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

YÜKSELİŞ KOLEJİ GALİBİYETLE BAŞLADI

Türkiye Futsal Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye şampiyonasında bölgemizi temsil eden Yükseliş Koleji Futsal takımı, ilk maçına galibiyetle başladı.

Şanlıurfa Yenice kapalı spor salonunda yapılan karşılaşmada Bölgemizin saygın iş adamlarından Nuri Üysen’in talebeleri Yükseliş Koleji Futsal takımı, Mardin Mesleki ve Teknik Anadolu Liseli Futsal takımını 5-2 mağlup etti. Yükseliş Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Üysen ile Genel Müdür Aykut Davut Öktem, elde ettikleri başarıdan dolayı hocaları ve sporcuları tebrik etti.

Haber Merkezi

ABDULVAHİT GÜRASLAN


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks