Dolar 32,2582
Euro 34,7735
Altın 2.400,99
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Redaktör Haber’den Adana Emniyetine Ziyaret

Redaktör Haber’den Adana Emniyetine Ziyaret
26 Nisan 2024 16:41
14

Redaktör Haber İmtiyaz sahibi ve aynı zamanda Kültür Sanat Muhabirleri Derneği Başkanı İbrahim Gökdemir, Adana Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan’ı makamında ziyaret etti.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü makamında, Kültür Sanat Muhabirleri Derneği Başkanı İbrahim Gökdemir’i ağırlayan Ahmet Hakan Arıkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Hayırlı Olsun Temennisi

İbrahim Gökdemir, ziyaret kapsamında; kısa bir süre önce Adana Emniyet Müdürlüğü görevini üstlenen ve görevini başarı ile devam ettiren Ahmet Hakan Arıkan’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak, teşekkür etti.

Yaklaşık 3 ay önce Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Adana İl Emniyet Müdürü olarak atanan; eğitim süreci ve kariyeri başarılarla dolu olan, yıllardır edindiği deneyim ve birikimleri ile sahip olduğu profesyonel yetenekleri ile liderlik becerileri doğrultusunda, görevini başarıyla yerine getirmekte olan Ahmet Hakan Arıkan ile uzun bir sohbet gerçekleştirildi.

Her Daim Görev Başındayız

Arıkan, İbrahim Gökdemir’e; Adana’nın gündemi, Polis Teşkilatının işleyişi, Adana’da uygulanan güvenlik önlemleri ve kamu düzeninin sağlanmasında uygulanan çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı. Arıkan, “Ülkemizin ve Adana’nın güvenliği için Emniyet Teşkilatı olarak, her daim görev başında olduklarının” altını çizdi.

Eşi Sanem Arıkan’da Polis Teşkilatında

Türk Polis Teşkilatının önemli bir ismi olarak öne çıkan ve güvenlik alanında geniş bir deneyim yelpazesine sahip olan ve Adana’nın emniyeti kendisine teslim edilen Emniyet Müdürü Arıkan, İbrahim Gökdemir ile sohbeti esnasında; eşi Sanem Arıkan’ın da ‘Polis Eşleri Derneği Adana Şubesi Başkanı’ olarak misyon üstlendiğini açıkladı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Daire Başkanı, Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği Başkan Yardımcısı, iletişim kapasitesi yüksek, görgülü ve donanımlı bir kişilik olarak karşımıza çıkan, birçok sivil toplum kuruluşunda önemli rol oynayan Sanem Arıkan, son olarak Polis Eşleri Derneği Adana Şubesi Başkanı misyonunu üstlenerek derneğin tüm faaliyetlerinde varlığını sürdürüyor.

Ziyaret sonunda; Adana Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan ve Kültür Sanat Muhabirleri Başkanı İbrahim Gökdemir hatıra fotoğrafı çektirdi.


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks