Dolar 32,2620
Euro 34,7145
Altın 2.396,86
BİST 10.282,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Orduspor 1967 A.Ş. Kazanıp Bursa’daki Maçın Sonucunu Bekleyecek

Orduspor 1967 A.Ş. Kazanıp Bursa’daki Maçın Sonucunu Bekleyecek
26 Nisan 2024 17:47
17

2023-2024 sezonuna şampiyonluk parolası ile başlayan ve yeni kulüp başkanı İsa Akçay’ın ilk sezonunda mutlaka şampiyonluk istediği takım olan Orduspor 1967 A.Ş.’de son hafta öncesinde takım Play-Off’a kalmaya çalışıyor. Orduspor 1967 A.Ş., Cumartesi günü mutlaka kazanmak isteyecek ancak bu galibiyet yeterli olmayacak. Yeni teknik direktör Ramazan Çevik ile iki maçta da kazanamayan Orduspor 1967 A.Ş. maçı mutlaka kazanarak Bursa Yıldırımspor maçı skorunu bekleyecek.

Orduspor 1967 A.Ş. hafta sonunda oynanacak olan maçların ardından Play-Off’a kalabilmek için ilk olarak Siirt İl Özel İdarespor’u mutlaka yenmesi gerekecek. Yeni Ordu Stadyumu’nda oynanacak olan maçta Siirt İl Özel İdarespor’u yenmesi gerekecek olan Orduspor 1967 A.Ş.’ye galibiyet yeterli olmayacak çünkü Bursa Yıldırımspor’un sahasında konuk edeceği Bergama Sportif Faaliyetler A.Ş. maçını kazanması halinde Ordu’da Orduspor 1967 A.Ş.’nin galibiyeti Play-Off için yeterli olmayacak. Orduspor 1967 A.Ş.’nin olası beraberliği ve Bursa Yıldırımspor’un kaybetmesi halinde averaja bakılarak Play-Off’a çıkacak olan takım belli olacak. 

TFF 3.Lig 4.Grup’ta son hafta öncesinde Sebat Gençlikspor Play-Off final etabını garantilerken Play-Off Çeyrek Final biletini alan takımlar ise Muş 1984 Muşspor, Armoni Alanya Kestelspor ve Tokat Belediye Plevnespor oldu. Ligde son hafta öncesinde Bursa Yıldırımspor 39 puanla 6.sırada yer alırken, Orduspor 1967 A.Ş. ise 38 puanla 7.sırada yer alıyor. Orduspor 1967 A.Ş. ile Bursa Yıldırımspor bu sezon ilk maçta Bursa’da 2-2 berabere kalmış ve sezonun ikinci yarısında da Ordu’da 0-0 berabere kalmıştı.

Editör: Samet Karadağ


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks