Dolar 32,2664
Euro 34,7089
Altın 2.400,90
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Ölümlü Dünya 2 Netflix’te ne zaman yayınlanacak? Yayın tarihi belli oldu

Ölümlü Dünya 2 Netflix’te ne zaman yayınlanacak? Yayın tarihi belli oldu
26 Nisan 2024 21:50
18

“Ölümlü Dünya 2” filmi, Netflix’te gösterime girmeye hazırlanıyor. Ahmet Mümtaz Taylan, İrem Sak ve Sarp Apak gibi isimlerin rol aldığı bu Türk komedi filmi, daha önce sinemalarda 1 milyon seyirciye ulaşmıştı.

Ölümlü Dünya 2 Netflix’te ne zaman yayınlanacak? 

Film, Mermer ailesinin maceralarını ve son vurgunlarını konu alıyor. Yönetmenliğini ve senaryosunu Ali Atay ve Feyyaz Yiğit üstlenmiş. Film, 3 Mayıs’tan itibaren Netflix üzerinden izlenebilecek.

Olumlu Dunya2

Türk sinemasının sevilen yapımlarından “Ölümlü Dünya”nın devam filmi “Ölümlü Dünya 2”, Netflix’te izleyiciyle buluşuyor. Film, ilk haftasında büyük bir ilgi görmeyi başardı.

Kadro ve Yönetmen

Filmde, Ahmet Mümtaz Taylan, İrem Sak ve Sarp Apak gibi ünlü isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Ali Atay otururken, senaryoyu Feyyaz Yiğit kaleme aldı.

Konu ve Tema

  • Mermer ailesinin maceraları
  • Komedi ve aksiyonun harmanlandığı senaryo
  • Ailenin son vurgunu ve yaşadıkları komik olaylar

Film, hem eğlendiriyor hem de sürükleyici bir hikaye sunuyor.

İzleyici Tepkileri

İzleyicilerden gelen ilk yorumlar oldukça olumlu. Film, özellikle komedi sahneleri ve karakter derinliği ile beğeni topluyor.

Önceki Filmle Karşılaştırma

“Ölümlü Dünya 2”, ilk filmdeki başarıyı sürdürmeyi amaçlıyor. Seyirciler, iki film arasındaki bağlantıları ve gelişimleri takip etmekten keyif alıyor.

Gelecek Planlar

Netflix ve yapımcılar, serinin devam filmleri için planlar yapıyor. İlginin devam etmesi halinde “Ölümlü Dünya” serisi genişleyebilir.

Editör: Samet Varol


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks