Dolar 32,2679
Euro 34,7171
Altın 2.402,65
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Gaddar 15. bölüm yeni fragmanı: Korkut öldü mü?

Gaddar 15. bölüm yeni fragmanı: Korkut öldü mü?
26 Nisan 2024 23:14
16

“Gaddar” dizisinin heyecan dolu 14. bölümünün ardından, 15. bölüm fragmanı büyük bir merakla bekleniyor. Korkut, Dağhan’a ve sevdiklerine yönelik kötülükleri ile Dağhan’ın intikam ateşini daha da alevlendiriyor. Özellikle Aydan ve Oya’yı kaçırarak Dağhan’ı tuzağa düşüren Korkut, acımasızca bir plan uygulamıştı. Ancak Dağhan’ın pes etmeyip Korkut’tan kurtulmayı başarması, yeni bölümde intikam mücadelesini daha da kızıştırıyor.

Gaddar 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

“Gaddar” dizisinin nefes kesen bir sezonunun ardından, merakla beklenen 15. bölüm fragmanı izleyiciyle henüz buluşmadı. Ancak 14. bölümde yaşananlar, Dağhan ve Korkut arasındaki mücadelenin şiddetini arttırdı. Korkut’un Dağhan’a ve yakınlarına yaptığı acımasız saldırılar, Dağhan’ın intikam arzusunu daha da alevlendirdi. Her bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyen bu dizi, gerilim dolu hikayesiyle yine gündemde. Korkut’un son hamlesi, Dağhan’ın tepkisini ve gelecek hamlelerini ne yönde şekillendireceği büyük bir merak konusu haline geldi.

Gaddar 13Bolum Fragmani

Son bölümde yaşananlar, Korkut’un kontrolünü iyice kaybetmesi ve Dağhan’a işkence yapması izleyicileri şoka uğrattı. Korkut, Dağhan’ı ve sevdiklerini zor durumda bırakarak, onlara büyük acılar yaşattı. Bu süreçte, Aydan ve Oya’yı Ekber’in evine götürdüğü ve burada Oya’ya kötü davranışlarda bulunulduğu görüldü.

Dizinin yeni bölüm fragmanının henüz yayınlanmamış olması, izleyicilerin tahminlerini ve teorilerini artırıyor. Dağhan’ın Korkut’tan intikam almak için harekete geçeceği ve Korkut’un sonunun ne olacağı büyük bir merak konusu. Dağhan ve Korkut arasındaki bu amansız mücadele, “Gaddar”ın yeni bölümünde devam edecek ve izleyiciler bu nefes kesici intikam hikayesine tanık olacak.

Editör: Samet Varol


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks