Dolar 32,2810
Euro 35,0340
Altın 2.480,70
BİST 10.545,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Fenerbahçe, Beşiktaş maçına hazır

Fenerbahçe, Beşiktaş maçına hazır
26 Nisan 2024 22:21
14

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında sahasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıkların akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

  • 26.04.2024 22:21
  • Güncelleme: 26.04.2024 22:28

Fenerbahçe, Beşiktaş maçına hazır

TAKİP ET Google News ile Takip Et

Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki günün tek idmanı ise ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Ardından 3 gruba ayrılan futbolcular 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdükleri antrenmanı, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı.

Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertliler tesislerde kampa girdi.

Ali Koç’tan antrenmana ziyaret

Öte yandan tesislere gelen Başkan Ali Koç, Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki ve Ahmet Ketenci ile futbolcuların aileleri akşam saatlerinde yapılan antrenmanı takip etti.

Antrenmanın bir bölümünü takip eden Başkan Koç, antrenman öncesinde ise Teknik Direktör İsmail Kartal ve futbolcularımızla bir araya geldi. Tesislere gelen futbolcuların aileleri de, antrenman öncesinde düzenlenen yemekte buluştu.


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks