Dolar 32,2582
Euro 34,7735
Altın 2.400,99
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

AYDIN: FEDERASYONUN KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VERMESİ ŞART!

AYDIN: FEDERASYONUN KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VERMESİ ŞART!
26 Nisan 2024 18:25
16

Ankara’da Trabzon Dernekler Federasyonu Tarafından Düzenlenen Trabzon Tanıtım Günlerine İlgisizlik Giderek Artıyor.

TRABZON İSMİ SİYASET ÜSTÜDÜR

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Trabzon Dernekler Federasyonu’nun taraflı tutumu hakkında açıklamalarda bulundu. 24 Şubat Trabzon’un Kurtuluş Etkinlikleri ve Hamsi Festivali adı altında siyasi propaganda yapılmış ve tabiri caizse bu etkinlik, adeta seçimler öncesi Ak Parti aday tanıtım programı haline getirilmişti diyen Aydın şu şekilde devam etti: Trabzon ve Trabzonspor bizim için siyaset üstüdür. Bu değerlerimiz kullanılarak ne bir siyasi parti yüceltilebilir ne de fayda ve çıkar beklentisi gözetilebilir. Biz siyaseti bu değerlerimizi sakınarak yapmaya gayret edenlerdeniz, dedi.

TRABZON DERNEKLER FEDERASYONU’NUN ANKARA’DA DÜZENLEDİĞİ ETKİNLİĞİN EN SON HABERCİSİ OLUYORUZ

Başkent Trabzon Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Sayın Ali Hacıfazlıoğlu tarafından sadece telefon aracılığıyla davet edildiğini belirten Milletvekili Yavuz Aydın, etkinlik başladıktan sonra T.B.M.M’de ki makam odasına posta yoluyla davetiye geldiğini söyledi. Bu şekilde bir davet edilme yöntemini kesinlikle kabul etmiyorum. Gönülsüz ve ciddiyetsiz yapılan işlere hiçbir zaman sıcak bakmıyorum. Burada amaç Trabzon’u tanıtmaksa, hep birlikte yapalım. Fakat daha farklı amaçlara hizmet edilmek isteniyorsa, bu durumun her zaman karşısında olacağımı açık yüreklilikle ifade etmek istiyorum dedi.

FEDERASYONUN KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VERMESİ ŞART!

Bir siyasi partinin arka vagonu gibi hareket etmek, Trabzon ismini kullanan bir federasyona yakışmaz. Federasyonun görevi Trabzon çatısı altında birlik ve beraberliğe hizmet etmektir ifadelerini kullanan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın: Kalbi memleketinde atan, Ankara ve çevre illerde yaşayıp Trabzon Tanıtım Günlerine gelmiş hemşehrilerimin beklentilerini boşa çıkartmak hiç kimsenin haddi değildir, dedi.


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks