Dolar 32,2752
Euro 34,7802
Altın 2.407,36
BİST 10.285,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

AKÇADAĞDER Yeşilyurt İlçe Başkanlığına Emre Gönültaş Oldu

AKÇADAĞDER Yeşilyurt İlçe Başkanlığına Emre Gönültaş Oldu
26 Nisan 2024 18:36
12

AKÇADAĞDER Genel Merkezi Yeşilyurt Şube Başkanlığı İş İnsanı  Emre Gönültaş a emanet;
Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezine Yoğun üye kaydı yanında önemli sivil toplum kuruluşlarından da ziyaretler devam ediyor. Her günün yoğun geçtiği Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi Akçadağ Yeşilyurt şube Başkanlığına Akçadağ lı İş insanı Emre Gönültaş şube Başkanı olarak atandı. Akçadağ Dayanışma Derneği  Genel başkanı Murat MASKAR ise ;
Her gün bir çok vatandaşımız üye olabilmek için Genel merkezimize geliyor. Bizlere nasıl yardımcı olabiliriz diye söylüyorlar. Bu da bizleri mutlu ediyor. Gönüllülük esasına göre çıktığımız bu kutlu yolda az zamanda büyük işlere imza atarak Dernekten Genel Merkez statüsüne geldik. İlçe teşkilat çalışmalarımızda yönetim kurulu üyelerimizle birlikte istişare ediyoruz. İsimleri ince eleyip özenle belirliyoruz. Bu makamlar hizmet makamlarıdır.

Ne mutlu ki Allah bizlere Akçadağ ilçemize, Malatya’mıza hizmet etmeyi nasip etti. Bazen engellemelerle karşılaşsak da hizmet etme gayret ve azmimizi yıkamadılar, yok edemediler. Kulaklarımızı dedikodulara fitne fesat işlere kapattık. Biz hemşerilerimizle bir olduk, iri olduk diri olduk sadece hizmet için çalıştık, mücadele ettik.

Bugün 3 yıllık süreçte herkes gördü ki Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi Hizmet yapar, İnsanlara faydalı olur, yöresine bölgesine sevdalıdır. İlk günden dediğimiz gibi ben değil biz anlayışıyla ötekileştirmeden çalışmalarımızı yaptık ve yapıyoruz. Bundan sonra da bu hizmet yönetim kurulumuzla, üyelerimizle birlikte sürdüreceğiz.

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezine üye olan ve Yeşilyurt Şube Başkanı olan Emre Gönültaş kardeşlerime teşekkür ediyorum.  Yeşilyurt  şube başkanı olan Emre kardesizimizle  birlikte bir çok başarıya imza atacağımızı biliyorum. Daha Önce Görev yapan A. Vahap Arslan Başkanıma ise yapmış olduğu özverili çalışmalardan dolayı şükranlarımı sunuyoruz.
Bizlere destek veren tüm dostlarımıza şükranlarımızı sunarız..


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks