Dolar 32,1992
Euro 34,9946
Altın 2.514,85
BİST 10.705,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’den Eğlenceli Görüntü

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’den Eğlenceli Görüntü
22 Nisan 2024 10:28
12

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin seçim çalışmaları sırasında birçok kez toplu taşım araçlarına binerek seyahat etmiş ve bu sayede Mamak halkının eksiklerini ve taleplerini dinlemiştim.

Başkan Veli Gündüz Şahin yerel yönetim koltuğuna oturunca da toplu taşıma aracına binerek vatandaşlarla hemhal olma geleneğini bozmadı.

Mamak’ta toplu taşıma aracında vatandaşlara “seçildikten sonra bir daha gelmezsiniz dediniz, ben de size dedim ki; seçildikten sonra yine geleceğim sizin yanınıza aranızda olacağım, size merhaba diyeceğim, iyi akşamlar diyeceğim, bundan adınız kadar emin olun” demiştim diyerek vatandaşlara karşı samimi ve içten tavrı dikkat çekti.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin; toplu taşıma aracında bulunan vatandaşlara seslenirken sergilediği içten tavrı özlenen ve olması istenen bir yerel yönetici örneği teşkil etti.

Başkan Şahin seçim öncesi süreçte vatandaşa verdiği sözü yerine getirerek, Belediye Başkanınız Veli Gündüz Şahin olarak yeniden sizlerleyim dedi. Başkan Veli Gündüz; ben de sizin gibi sıradan bir insanım arkadaşlar, ne yanımda koruma var, ne arkamda çakarlı araç var, ne peşimde Zabıta var; benim sizden bir farkım yok diyerek yeniden halkın sempatisini kazandı.

Veli Gündüz Şahin eşit ve adaletli bir yerel yönetici olacağının sözünü verirken, bir partinin Belediye Başkanı değilim, Mamak Belediye başkanıyım artık dedi. Benim için oy verende aynı, oy vermeyende aynı diyerek; verdiğiniz helal oyların hiç birini haram işlerde kullanmam, buna adınız kadar emin olun, hepinize teşekkür ediyorum, Allah razı olsun ifadelerinde bulundu.

Başkan Şahin’in samimi yaklaşımı yürekleri ısıtırken vatandaşların alkışları ve ıslıkları ile karşılık buldu…


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks