Dolar 32,2800
Euro 34,7742
Altın 2.413,11
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C
Cts 20°C

Pinterest giriş ve kaydolma: Pinterest’e nasıl giriş yapılır, nasıl kayıt olunur?

Pinterest giriş ve kaydolma: Pinterest’e nasıl giriş yapılır, nasıl kayıt olunur?
18 Nisan 2024 23:19
13

Pinterest, üyelerinin görsel olarak çeşitli “panolar” ile ilgi duydukları konular etrafında içerik oluşturduğu bir sosyal medya platformudur. Aynı zamanda ilgi duyulan kategoriler çerçevesinde görsel arama motoru olarak da kullanılabilmektedir. Üyeler, ilgilerini çeken görselleri, videoları ya da yazıları “Pin” olarak tutturabilirler.

Görsellerin diğer üyelerle paylaşımına olanak sağlayan Pinterest, hem kolay kullanımı hem de içerik çeşitliliği sayesinde her yaştan kişiye hitap etmektedir. Pinterest’in popülerliğinin 2011 yılından itibaren artığı görülmektedir. Son dönemde ülkemizde de oldukça fazla kullanıcı sayısına ulaşan Pinterest’ten en verimli biçimde faydalanmak için üye olarak giriş yapılması gerekmektedir.

Pinterest’e nasıl kayıt olunur?

Pinterest nasıl üye olunur diye merak edenlere yönelik kolay bir kullanım arayüzü sunmaktadır. Pinterest’te yeni hesap nasıl açılır sorusuna yanıt olarak:

  • Öncelikle tarayıcı üzerinden internet sitesi ziyaret edilmeli veya mobil uygulaması indirilmelidir.
  • Daha sonra Ana sayfa veya uygulama üzerinde “Hesap Oluştur” veya “Üye Ol” butona tıklanır.
  • Açılan sayfada yer alan bölümlere isim, soyisim, e-posta adresi ve şifre gibi temel bilgiler girilir.
  • Pinterest kayıt olma işlemi Facebook veya Google hesabı üzerinden de gerçekleştirilebilmektedir.
  • Giriş bilgileri doldurulduktan sonra “Üye Ol” butonuna tıklanır.
  • Ardından Pinterest hesabı doğrulama işlemi gerçekleştirilmelidir. Bunun için e-posta adresi kontrol edilir ve onay mesajı doğrulanır.
  • Hesap doğrulandıktan sonra, profildeki diğer bilgiler girilebilir ve isteğe bağlı olarak diğer sosyal medya hesapları ile Pinterest hesabı entegre edilebilir.

Ayrıca Pinterest, kişisel hesabı bulunan ve hesabını ticaret yapmak için kullanmak isteyen kişiler için kişisel hesabını işletme hesabına çevirme seçeneği de sunmaktadır. Hesabının ticari hesaba çevrilmesi hâlinde, mevcut tüm pinler ve takipçiler korunmaya devam eder. Aynı zamanda kullanıcı istediği zaman kişisel hesabına geri dönebilir.

“Pinterest hesabıma giriş yapamıyorum” diyorsanız…

Pinterest giriş yapamıyorum diyenler için pek çok farklı ihtimal üzerinden kullanıcılarına yardımcı olur. Pinterest girişinde sorun yaşayan kişilerin, giriş yapamamalarının yaygın nedenlerinden bazıları e-posta adreslerini veya şifrelerini unutmalarıdır. Ayrıca Pinterest hesapta şüpheli bir işlem tespit ederse hesabı korumak için kullanıcıya bir e-posta gönderir. Bu sayede parola sıfırlanır ve tüm açık oturumlar kapatılır. Bu nedenlerden dolayı sorun yaşayanlar e-posta üzerinden şifrelerini yenilemelidir.

Pinterest giriş yapma işleminde sorun yaşanmasının diğer bir sebebi hesabın askıya alınmış olmasıdır. Bu olasılıkta oturum açmaya çalışılırken bir hata mesajı oluşur. Bunun nedeni ise topluluk kurallarının ihlal edilmiş olmasıdır. Bunun için site yönetimiyle iletişime geçilmesi gerekmektedir. Facebook, Google veya Apple üzerinden oturum açma işleminde sorun yaşayanlar ise Google veya Apple hesabındaki ayarlarını değiştirmelidir.

Mynet Youtube

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks