Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Instagram öne çıkanlar kapak fotoğrafı nasıl yapılır? Instagram öne çıkanlara nasıl kapak koyulur?

Instagram öne çıkanlar kapak fotoğrafı nasıl yapılır? Instagram öne çıkanlara nasıl kapak koyulur?
16 Nisan 2024 11:08
14

Instagram, dünya çapında en sık kullanılan uygulamalar arasında yer alır. Ayrıca birçok kullanıcısı olan ve kullanıcı oranı git gide artan bu uygulamada oluşturulan profilleri arzuya ve zevke göre düzenlemek de mümkün olabilir. Hikâyelerin paylaşıldığı öne çıkanlar kısmı da kullanıcının tercihine göre ayarlanabilen kısımlar arasında bulunur.

Instagram öne çıkanlar kapak fotoğrafı nasıl yapılır?

Instagram kullanıcıları video ve fotoğraf paylaşımlarını 24 saat boyunca görüntülenebilen hikâyeler ya da istedikleri sürece kalabilen ve silindikten sonraki 30 gün içinde de geri alınabilen gönderiler olarak yapabilirler.

Tüm Instagram kullanıcıları öne çıkanlar sayesinde hikâyelerini profilinin üst kısmına sabitleyebilir. Uygulamanın öne çıkarılma özelliği sayesinde hikâyeleri uzun süre profillerinde tutabilen kullanıcılar, bu öne çıkaranlar listeleri için kapak fotoğrafını da kendileri belirleyebilir.

Instagram öne çıkanlara nasıl kapak koyulur?

Instagram öne çıkanlar kapağını seçmek için öncelikle öne çıkanlar listesi oluşturmak gerekir. Önceden paylaşılmış olan hikâyeler seçilerek öne çıkarılanlara eklenir. Daha sonra bu öne çıkanlar listesine kapak fotoğrafı ve isim seçilir.

Instagram öne çıkanlar kapağı nasıl koyulur?

Instagram öne çıkanlar kapak fotoğrafı ekleme işlemi istenen hikâyeleri öne çıkarılanlara ekledikten sonra yapılacak işlemlerin son aşaması olarak da kabul edilebilir.

Oluşturulan öne çıkarılanlar listesinden bir hikâye seçilip kapak fotoğrafı olarak belirlenebilir. Ancak kapak görseli değiştirilmek istenirse bu da mümkün olur. Bu işlem için şu adımlar takip edilmelidir:

  • Instagram uygulaması açılır.
  • Sağ alt bölümden profil butonuna dokunulur.
  • Öne çıkarmanın üstüne basılı tutulur.
  • Çıkan ‘Öne çıkarmayı düzenle’ yazısına dokunulur.
  • Açılan sayfadan ‘Kapağı düzenle’ yazısına dokunulur.
  • Alt kısımdaki fotoğraf simgesine dokunarak galeriden istenen kapak görseli seçilir ve gerekli ayarlamalar yapılır.
  • Daha sonra bitti butonuna dokunularak işlem kaydedilir.
    Mynet Youtube

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks