Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

“Mansur Yavaş’tan Gelin Uzattığımız Eli Tutun “Çağrısı”

“Mansur Yavaş’tan Gelin Uzattığımız Eli Tutun “Çağrısı”
3 Nisan 2024 01:08
14

Esnaflarla sohbetinde Ankara halkını beş yıllık hizmetlerimizi rekor bir oy oranı ile onayladı diyerek, Ankara’ya tüm belediye başkanları ile birlikte gerektiği gibi hizmet etmek istediğini ifade etti.

Mansur Yavaş “ İnşallah bundan sonra diğer belediye başkanları ders alır ; beton dökmenin, kule kale dökmenin bir hizmet olmadığını anlarlar”dedi.

Başkan Yavaş diğer belediye  başkanlarına ellere tutuşalım ve Ankara’nın tamamına birlikte hizmet edelim” teklifinde bulunacağının altını çizdi.

 Netleşen sonuçlara göre yüzde 60’lık oy oranıyla yeniden Ankara Büyükşehir belediye başkanı seçilen Mansur Yavaş ; kendisine destek veren yurttaşlara teşekkür etti.

“Ankara’ya Birlikte Hizmet Edelim”

Mansur Yavaş :

Seçilen 8 belediye başkanı ve bir bağımsız belediye başkanına “sayımız çok olsada gelin uzattığımız eli tutun, sizin kazandığınız belediyelerde halk bize az oy vermiş olabilir ama sonuç itibari ile onların derdini birlikte çözelim hiç problem değil. El ele tutuşalım ve Ankara’nın tamamına birlikte hizmet edelim” teklifinde bulunacağını ifade etti. Bu teklifi reddedenlerin şu anda siyasetin çöplüğüne gittiğinin altını çizen Yavaş; “şimdi seçilen belediye başkanları İnşallah aynı hatayı yapmazlar , elimizden tutarlar 16 belediye başkanı ile birlikte Ankara’mıza gerektiği gibi birlikte hizmet etme şansı buluruz” diyerek çağrısını yineledi…


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks