Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Ergene Belediye Başkan Adayı Müge Yıldız Topak’tan Muhteşem Mitinge Teşekkür

Ergene Belediye Başkan Adayı Müge Yıldız Topak’tan Muhteşem Mitinge Teşekkür
5 Mart 2024 00:55
14

Müge Yıldız Topak, “Bugün gerçekleştirdiğimiz muhteşem mitingimizde, bizi yalnız bırakmayarak desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerime en derin şükranlarımı sunuyorum. Gerçekten unutulmaz bir gün yaşadık” dedi. Topak, bu özel günde kendisine ve Cumhur İttifakı’na destek veren tüm komşularına ve dostlara teşekkürlerini iletti.

Müge Yıldız Topak, mitingin ardından yaptığı açıklamada, “Sizlerin desteği, bizim en büyük motivasyon kaynağımız. İyiki varsınız. Bu yolda birlikte yürüyeceğimiz nice başarılarımızın olduğuna inanıyorum” ifadelerini kullandı. Müge Yıldız Topak, hemşerileriyle el ele vererek şehri daha yaşanabilir ve daha güzel bir yer haline getirme sözü verdi.

Mitinge katılan ve destek veren herkese teşekkür eden Müge Yıldız Topak, “Sizlerin desteğiyle, projelerimizi hayata geçirme konusunda daha da güçlü hissediyoruz. Bu coşkulu günümüzü paylaşmak için yanımızda olan herkese tekrar teşekkürler. Birlikte daha güçlüyüz!” diyerek sözlerini tamamladı.

Müge Müge Yıldız Topak ve Cumhur İttifakı’nın Ergene için planladığı projeler ve vizyon, bölge halkının yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Mitingde sergilenen birlik ve beraberlik ruhu, Müge Yıldız Topak’ın liderliğindeki gelecek dönem için umut verici bir tablo çiziyor.


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks