Dolar 32,5826
Euro 34,8020
Altın 2.413,05
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Haberler sonrası telefonu kilitlendi! Görme engelli annenin kira çilesi mutluluğa dönüştü

ANTALYA’da ev sahibinin kirayı yükseltmesiyle evden çıkma tehlikesiyle karşı karşıya kalan yüzde 90 görme engeli bulunan kiracı Sermin Bosnak’a yapılan haberler sonrası hayırseverler sahip çıktı.

Haberler sonrası telefonu kilitlendi! Görme engelli annenin kira çilesi mutluluğa dönüştü
REKLAM ALANI
30 Ağustos 2023 16:05
102

İstanbul’dan bir hayırsever 1 yıllık kirasının karşılayacağını belirterek ev sahibiyle anlaşırken, 1 çocuk annesi Bosnak’ın yüzünde gülücükler açtı. “Antalya üstüme yıkılmıştı, üzerimden büyük bir yük kalktığını hissettim” diyen Bosnak, hayırsevere de, “Yoğun bakımdaki bir hastayı dirilttiniz” sözleriyle teşekkür etti.

Muratpaşa ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde eşinden ayrı yaşayan yüzde 90 görme engelli 1 çocuk annesi Sermin Bosnak (47), 6 yıldır kiracı olarak oturduğu evden çıkması için ev sahibinin baskı yaptığını öne sürdü.

Son olarak bin 500 TL olan kirasının 2 bin liraya çıkarıldığını söyleyen Bosnak, bu rakamın ev sahibini tatmin etmediğini ve kendisinden 5 bin lira istediğini savundu.

İhlas Haber Ajansı’nın (İHA) haberi sonrası hayırsever vatandaşlar Bosnak’ın telefonunu adeta kilitledi. İstanbul’dan İbrahim Alan isimli bir hayırsever, Bosnak’ın ev sahibiyle görüştüğünü belirterek 5 bin liradan 1 yıllık kirasını her ay düzenli olarak yatıracağını söyledi.

Güzel haberi alan Bosnak, iki gündür çok mutlu olduğunu belirterek, “İki gündür çok mutluyum. Bir hayırsever vatandaşımız çıktı ve 1 senelik kiramı üstlendi. Allah razı olsun. İbrahim beye çok teşekkür ediyorum. Allah ne muradı varsa versin. 5 bin liradan 1 yıl boyunca ödeyeceğini söyledi. Ev sahibi ile görüşüp anlaşmışlar” dedi.

Vatandaşların kira yardımı dışında maddi yardım teklifinde bulunduğunu da aktaran Bosnak, “Yardımcı olanlara, olmak isteyip olamayanlardan Allah razı olsun. Antalya üstüme yıkılmıştı, üzerimden büyük bir yük kalktığını hissettim. Bana kira yardımı yapan İbrahim Bey’e ‘Yoğun bakımdaki bir hastayı dirilttiniz’ dedim. 1 yıl boyunca rahatım sonrasını Allah bilir” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.