USD38,07
%-0.16
EURO43,51
%-0.4
GBP50,83
%0.18
BIST9.396,02
%1.4
GR. ALTIN4.037,10
%-1.5
BTC3.234.235,57
%0.77
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Emniyet Müdürü Arıbaş Şehitlerimizin Emanetini Koruma Vurgusu Yaptı

featured

Samsun‘un merkez İlkadım ilçesindeki Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda şehit yakınları ve gaziler için düzenlenen programda konuşan İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, gece gündüz, soğuk sıcak demeden şehrin huzur ve güvenliğini sağlamak için canla başla görevlerini icra ettiklerini söyledi.

“ŞEHİT BİZİM HER ŞEYİMİZDİR”

Kurtuluş mücadelesinin meşalesinin yakıldığı Samsun’da görev yapmaktan onur ve gurur duyduklarını belirten Arıbaş, “Bilakis bu şehirde görev yapmak bizim irademizi, canlılığımızı, göreve bağlılığımızı artırıyor. Bunun yanı sıra çok sayıda şehit ve gazisi olan teşkilatımız, şehitlerimizin bıraktığı emaneti en iyi şekilde muhafaza etmek, onları bıraktığı yerden kararlı bir şekilde devam etmek için de bize güç veriyor çünkü bizim inancımıza göre, şehit bayraktır, şehit ölümsüzdür, şehit vatandır, annedir, babadır. Şehit bizim canımızdır, her şeyimizdir.” dedi.

Türk Polis Teşkilatının 180. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası’nı kutlayan Arıbaş, şehitlere ve vefat eden gazilere Allah’tan rahmet, yaşayan gazilere de sağlık diledi.

Konuşmanın ardından İl Emniyet Müdürlüğünce hazırlanan operasyonel faaliyet ile polis ve halkla ilişkiler klibi izletildi.

Program verilen ikramın ardından İl Müftüsü Seyfullah Çakır’ın yaptırdığı dua ile sona erdi.

Programa, Vali Orhan Tavlı, Garnizon Komutanı Gazi Tümgeneral Davut Ala, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Soğuk, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Ahmet Bahadır, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Bakçepınar, 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Kazım Günay Demiralay, Samsun Kriminal Bölge Polis Laboratuvarı Müdürü Adnan Erişek, kent protokolü, şehit yakınları ile gaziler katıldı.
Kaynak: AA


En Son TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

En Son TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!