USD38,26
%0.13
EURO43,97
%-0.26
GBP51,19
%-0.08
BIST9.337,62
%0.17
GR. ALTIN4.247,50
%0.9
BTC3.385.927,58
%1.09
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Saimbeyli Kiraz Çiçeği Festivali 26-27 Nisan;da doğa tutkunlarını ağırlayacak

featured

Türkiye’nin dört bir yanından yazın doğal güzellikleri ile ziyaretçileri ağırlayan Saimbeyli ilçesi baharla renklenmeye başladı.

Endemik kelebek çeşitleri, kamp alanları ve yürüyüş parkurları ile her yıl misafirler ağırlanan ilçede 26 – 27 Nisan’da Kiraz Çiçeği Festivali düzenleneceği bildirildi.

İlçenin festival ile kiraz bahçelerinin ziyarete açılacağı belirtildi. Doğa, Kamp ve Fotoğraf tutkunları tarafından ilçenin cazibe merkezine dönüşmesi için bu yıl ilk defa Obruk Şelalesi mesire alanı düzenlenerek ziyaretçilerini beklemeye başladı. Kaymakamlık ve belediye bünyesinde yapılan hazırlıklarla eko turizme adım atıldığı kaydedildi.

İlçenin turizm potansiyelinin bu dönem gün yüzüne çıkarılması için kamp alanları ve doğa fotoğrafçıları rota merkezi oluşturduklarını anlatan Feke Belediye Başkanı Mahmut Dal, yıllardır bakımsız kalan Obruk Şelalesi çevresini de karavan ve kamp tutkunları için hazırladıklarını söyledi.

26-27 Nisan’da Kiraz Çiçeği festivali ile ilçede ziyaretçileri ağırlayacaklarını belirten Başkan Mahmut Dal ” Kiraz bahçelerini ziyaretçilere açıyoruz. Kaymakamlığımız ile birlikte ilçemizin turizm potansiyelini ön plana aldık. Yazın Adana, Mersin ve Kayseri başta olmak üzere her yerden gelecek ziyaretçilerimiz için Akdeniz bölgesinde doğa turizmi ile ön plana çıkan bir ilçe olmayı hedefliyoruz. Obruk şelalemizin bulunduğu alanı kamp tutkunları için hazır hale getiriyoruz. Çocuk parkımızı yeniledik. Bu alanda çadır kamp alanı oluşturuyoruz” dedi.


En Son TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

En Son TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!