USD38,28
%-0.05
EURO43,53
%0.35
GBP51,04
%0.17
BIST9.312,13
%0
GR. ALTIN4.096,03
%-0.07
BTC3.533.429,63
%-1.26
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Bilimin ışığı Pursaklar’da parlıyor

featured

Ankara’nın Pursaklar Belediyesi, bilimin daha geniş kesimlere ulaşması ve genç nesillerin teknolojik gelişmelerde etkin rol alabilmeleri için öğrencilere Bilim Pursaklar’da eğitim veriyor.

Bilim Pursaklar Atölyeleri ile ilçedeki çocukların bilime ve teknolojiye yönelimine büyük kolaylık sağlayan Pursaklar Belediyesi, geleceğin dünyasında söz sahibi olacak olan yeni bilim insanlarını yetiştirmeye devam ediyor.

‘‘Gelecek günlerde adından çokça söz ettirecek projelere imza atacak olan çocuklarımızı, Bilim Pursaklar Atölyelerinde yetiştiriyoruz’’

<!–

Gözden kaçırmayın

–> TUA ile Axiom Space arasında Türk uzay sanayi için tedarik zinciri iş birliği imzalandı TUA ile Axiom Space arasında Türk uzay sanayi için tedarik zinciri iş birliği imzalandı

İlçe sınırları içerisindeki çocukları bilim ve teknolojiye yönlendirmek adına Bilim Pursaklar Atölyelerinin yoğun bir tempo ile eğitimlerine devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, “Gelecek günlerde adından çokça söz ettirecek projelere imza atacak olan çocuklarımızı, Bilim Pursaklar Atölyelerinde yetiştiriyoruz. Aldıkları çeşitli eğitimlerin ardından öğrencilerimiz tarafından dâhice düşünülmüş fikirler gelecek adına bizlere büyük bir umut veriyor. Genç nesillerimize gerekli imkânları sağladığımız takdirde adından söz ettirecek çalışmalara imza atacaklarından kuşkumuz yoktur. Bizler bugün olduğu gibi yarından atölyelerimizin yapmış oldukları projelerde her zaman yanlarında olacağız” diye konuştu.

Kaynak: iha


En Son TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

En Son TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!