Dolar 28,8887
Euro 31,4811
Altın 1.896,25
BİST 7.948,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 20°C
Paz 11°C
Pts 12°C

Engin Balım bombaladı: Özgür Özel ofsayta düştü!

Bir dönem gazetecilik yapan, eski Anadolu Partisi Ankara milletvekili Engin Balım, X (Twitter) hesabından, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Kürtçe operaya katılmasıyla ilgili zehir zemberek paylaşımlarda bulundu.

Engin Balım bombaladı: Özgür Özel ofsayta düştü!
REKLAM ALANI
20 Kasım 2023 07:26
12

CHP’nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel, CHP kurultayında Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala’ya selam göndermesi sonrası, muhalif kesim de dahil pek çok kişiden tepki görmüştü. Özel, bugün de İstanbul Kadıköy’de Süreyya Opera Sahnesi’nde Kürt soprano Pervin Chakar’ın operasına katılınca, sosyal medyada tepkiler ardı ardına geldi. 

Özgür Özel’e tepki gösterenler arasında bir dönem gazetecilik yapan, eski Anadolu Partisi Ankara milletvekili Engin Balım da vardı. Engin Balım sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda CHP’nin politikasını sert bir dille eleştirirken, Özgür Özel için de dikkat çeken ifadeler kullandı.

(Not: Tweet dizisini görmek için tweetin üzerine tıklayın)

Sayın Özgür Özel, CHP genel başkanı olarak kurultayda selo’ya selam çaktınız, tr705 Sezgin Tanrıkulu rehberiniz eşliğinde şimdi de polisimize askerimize katil diyen PKK sevici Pervin Buldan ile kürtçe opera seyretmişsiniz!

CHP’ye opera ile operasyon çekiliyor pic.twitter.com/Vs3UezmMaG

Engin Balım, bir başka paylaşımında ise yine Özgür Özel’i hedef alarak, “Hangi CHP; Dün ‘Bozkurt kemal’ sloganı atıp, yarın ‘biji serok özgür’ mü diyeceksiniz?! Çizginiz nedir?! Sadullah Ergin’e sustunuz, Pervin Buldan’a alkış mı yapacaksınız?! Yoksa kürtçe opera açılımını son 30 sn öğrenip, isim benzerliği mi sandınız?! Değişimci milletvekilleri niye Özgür Özel’in attığı #KürtçeOpera tweetini beğenip retweet dahi yapamadınız. Adalet yürüyüşünde vs defalarca 13 sene boyunca tek laf ettirmediniz şimdi ne değişti de açılıma başladınız?! Özgür Özel ‘e uyarı; Kendi düşen ağlamaz.” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

%d blogcu bunu beğendi:
sasinia.org vusak.org denemebonususiteler.com iklimplatformu.org