Dolar 28,9240
Euro 31,7756
Altın 1.902,10
BİST 8.002,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Cum 20°C
Cts 19°C
Paz 12°C
Pts 11°C

‘Meral Akşener’i çileden çıkaran gizli görüşme sorusu! Büyük saygısızlık…

İYİ Parti’nin Ankara adayının Sinan Aygün olduğu ve TOGO kulelerinde gizli bir toplantı yapıldı iddia edilmişti. İYİ Parti yaptığı açıklamayla bunu yalanlarken, gündemde geniş yer bulan iddia bu kez de İYİ Genel Başkanı Meral Akşener’e soruldu. Akşener sorulan soruya tepki gösterirken “Ne kadar büyük saygısızlık ya büyük saygısızlık. Gizli görüşme yok” dedi.

‘Meral Akşener’i çileden çıkaran gizli görüşme sorusu! Büyük saygısızlık…
REKLAM ALANI
19 Ekim 2023 09:09
118

İYİ Parti’de yerel seçim mesaisi tüm hızıyla devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bu sefer Manisa Merkez Belediye Başkan adaylarını tanıttı. Yunusemre’de Tufan Akan, Şehzaderler’de ise Ahmet Karalar yarışacak.

Akşener, grup toplantısında ise çalışmayan emekliye verilen 5 bin TL’lik ikramiyeyi gündemine aldı. İkramiye için “Yerel seçim sadakası veriyorlar” diyen Akşener, “Ya enflasyonun önüne geçin ya da milletin enflasyonun altında ezilmemesi için çare bulun” dedi.

İYİ Parti’nin adayının Sinan Aygün olduğu da öne sürülmüştü. Akşener TOGO kulelerindeki gizli görüşme iddialarına sert tepki gösterdi. Toplantı sonrasında Meclis koridorlarına gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akşener, Aygün iddiasıyla ilgili olarak “Basın mensuplarımızın iznini almadığım için hepinizden özür dilerim. Bundan sonra görüştüğüm herkesin için ‘Acaba izin veriyor musunuz?’ diye soracağım size. Ne kadar büyük saygısızlık ya, büyük saygısızlık. Gizli görüşme yok. Ne kadar büyük saygısızlık” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

%d blogcu bunu beğendi:
sasinia.org vusak.org denemebonususiteler.com iklimplatformu.org