SON DAKİKA HABERİ
Dolar 19,1105
Euro 20,7248
Altın 1.212,86
BİST 4.811,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 8°C
Çok Bulutlu
İstanbul
8°C
Çok Bulutlu
Çar 10°C
Per 13°C
Cum 16°C
Cts 15°C

‘Oğuzhan ‘Türkiye Tek, Yürek’ kampanyası’ yayınına bağlanmak istedi ama!

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin tepki gösterdiği Oğuzhan Uğur da ‘Türkiye Tek Yürek’ kampanyasına bağlanarak bağış yapmak istedi. Oğuzhan Uğur yayına bağlanamadı ama bağış yapmayı da ihmal etmedi.

16 Şubat 2023 09:45
167
‘Oğuzhan ‘Türkiye Tek, Yürek’ kampanyası’ yayınına bağlanmak istedi ama!

Kahramanmaraş ve 10 ilde büyük yıkıma sebep olan depremden sonra elinden geleni yapmaya çalışan Oğuzhan Uğur’a soruşturma açılmıştı. Ayrıca MHP lideri Devlet Bahçeli “Devletin yapamadığı ne vardır da ahbap’çılar, babala’cılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır. Bu sahtekarların Türk televizyonlarında artık yer almaması lazımdır” ifadelerini kullanmıştı.

Günlerdir bir kısım sosyal medya kullanıcısının hedefinde olan Oğuzhan Uğur da ekranlara yansıyan ‘Türkiye Tek Yürek’ kampanyasına bağış yapmak istedi.

Uğur bir paylaşım yaparak “Yoğunluktan sanırım, biz de bağlanamadık ama dostlarımız oradaydı. Sayelerinde ulaşabildim ve Türkiye Tek Yürek kampanyasına ekibim adına 500 bin ₺ bağışladım. Bir damla su olsun” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.